Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Volkan ve Zeynep

4 posters
YazarMesaj
Dilruba
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 404
Meslek : öğrenci
Hobi : müzik

Volkan ve Zeynep Empty
MesajKonu: Volkan ve Zeynep   Volkan ve Zeynep EmptyPerş. Ekim 29, 2009 1:28 am

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile sevgilisi 2009 Belçika güzeli Zeynep Sever, ilişkilerini saklamaktan vazgeçti. Önceki gün İstinye Park girişinde görüntülenen ikili, habercilerin sorularını da yanıtsız bırakmadı.

Volkan Demirel ile Zeynep Sever’in ilişkisi uzun zamandır biliniyordu ancak çift ısrarla objektiflerden kaçıyordu. Bu kovalamaca sonunda onların isteğiyle son buldu. Daha önce “Çevredekilerin bakışları yüzünden baş başa yemeğe bile çıkamıyoruz” diyen çift, önceki gün magazin muhabirlerinin gözde mekanı İstinye Park’a geldi. Ve onları ilk kez birlikte görüntülemek mümkün oldu.

Yarışmamdan memnun

İkili, kamera yasağını kaldırdığı gibi sorulardan da kaçmadı. Sever, güzellik yarışmasına katılmasına Volkan’ın ne tepki gösterdiği sorulduğunda ise sevgilisini onore edecek bir yanıt verdi: “Yarışmaya katılmamdan çok memnun, çünkü o kıskanç değil. Benim Volkan’ı kıskanmak için daha fazla nedenim olduğu kesin!” Alışverişin ardından yemek yiyen ikili, mekandan yine birlikte ayrıldı.
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

Kadın Mesaj Sayısı : 965
Meslek : .............
Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((

Volkan ve Zeynep Empty
MesajKonu: Geri: Volkan ve Zeynep   Volkan ve Zeynep EmptyCuma Ekim 30, 2009 1:00 pm

iğreniyorum ben bu kızdanda volkandanda artık...:'(
mürüvvet
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 10
Meslek : öğretmen
Hobi : futbol,edebiyat

Volkan ve Zeynep Empty
MesajKonu: Geri: Volkan ve Zeynep   Volkan ve Zeynep EmptyCuma Kas. 20, 2009 1:44 am

Açıkcası Zeynebi pek beğenmiyorum Volkan'nın yanında daha güzel kızlar görmek isterdim.Ama Volkan sevmiş Zeynep'i belli ki bana da Allah mesut etsin demek düşer.(Gönül kimi severse güzel odur Volkan da Zeynep'i sevmiş dünyanın en güzeli Volkan için Zeyneptir)
deli-büşra
Yeni Üye
Yeni Üye
deli-büşra

Kadın Mesaj Sayısı : 235
Meslek : öğrenci
Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha)

Volkan ve Zeynep Empty
MesajKonu: Geri: Volkan ve Zeynep   Volkan ve Zeynep EmptyCuma Ocak 22, 2010 3:43 pm

ben naparsa yapsın volkanımdan iğrenemiyorum ya Embarassed ama zeynepten tiksiniyorum hiç yakışmıyo volkime Mad

Volkan ve Zeynep
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Volkan Feneronline'de