Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz*

2 posters
YazarMesaj
seda_volkan
Yeni Üye
Yeni Üye
seda_volkan

Kadın Mesaj Sayısı : 46
Meslek : öğrenci
Hobi : volkanımm fenerbahçem

volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz* Empty
MesajKonu: volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz*   volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz* EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 6:57 pm

ben çok ama çok üzüldüm .eminim ki volkanı sevenlerde bu duruma çok üzülmüştür .Ama tabi ki de onunda bir hayatıı var. evlenmek onunda hakkı ama evlinmese daha ii olur Very Happy .offfffffff ya ben onu çok seviyorum.Evlendiği kıss aşıkımı üzerse en ufak şekilde üzerse varya gördüğüm yerde dalıcam.Aşkımı hiç bir şekilde ,ne olursa olsun ASLA!
hsna_volkan
Yeni Üye
Yeni Üye
hsna_volkan

Kadın Mesaj Sayısı : 13
Meslek : öğrenci
Hobi : boşwer

volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz* Empty
MesajKonu: Geri: volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz*   volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz* EmptyPtsi Mayıs 25, 2009 5:40 pm

biz sonuçta volkanın iyiliğini istiyoruz değilmi onun kötü olması bizi üzer benim için o mutlu olcaksa ben üzülmeye razıyım

volkan yakında evleniyor şu anada hazırlıklara başlandıı bu konuda ne düşünüyorsunuz*
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tuncay Sanli Evleniyor
» Volkan " Demirel "