Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Çarş. Şub. 18, 2009 10:26 am
Söz tamam, evlilik transfere bağlı
Fenerbahçeli Volkan Demirel 7 aydır birlikte olduğu Belçika Güzeli Zeynep Kübra Sever'le sözlendi. İspanyol, İngiliz ve Yunan takımlarının gözdesi olan milli kaleci, evlilik tarihi için transferinin netleşmesini bekliyor Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, evlilik için ilk ciddi adımı attı. Yaklaşık 7 aydır tutkulu bir aşk yaşadığı Belçika Güzeli sevgilisi Zeynep Kübra Sever ile söz kesti.
Sevgililer, geçen hafta Volkan'ın Acarkent'teki villasında kendi aralarında söz yüzüğü taktı. İkilinin evlilik tarihini de bir an önce netleştirmek istediği ancak Volkan'ın Fenerbahçe ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesi nedeniyle bu kararı erteledikleri öğrenildi.
Aileye yakın kaynaklardan ulaşan bilgilere göre, İngiliz takımlarından Arsenal, Middlesbrough, Tottenham, Manchester City ile Yunanistan'dan Olympiakos Volkan'la yakından ilgileniyor ancak milli kalecinin kafası karışık.
SÖZLÜSÜ DE 'AVRUPA' DİYOR Sözlüsü de yurtdışında yaşamak istediği için Volkan transfer tekliflerine sıcak bakıyor. Ancak tercihini, çocukluk hayallerini süsleyen İspanyol kulüplerinden birinden yana kullanmak istediği konuşuluyor. Hatta Volkan'a bir İspanyol kulübünün çengel attığı ve transfer teklifi için sezon sonunu beklediği söyleniyor.
VOLKAN BENİ DEĞİL BEN ONU KISKANIYORUM ZEYNEP Kübra Sever 'Belçika Güzeli'sin. Volkan seni kıskanıyor mu?' sorusuna şu yanıtı verdi: Volkan bu durumdan hiç rahatsız değil. Ama unutmayın, Volkan'ı da tüm dünya tanıyor. Dolayısıyla o beni değil ama ben onu kıskanıyorum. Nereye gitsek kadınlar Volkan'a bakıyor.
Barış KOCAOĞLU
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Çarş. Şub. 18, 2009 4:07 pm
oooo Adim adim yaklasiolar desene ... Iyi Allah mutlu etsin gerçi zanetmiyorum ya hadi hayirlisi Volkan efendi seninle isim bitti artik
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Çarş. Şub. 18, 2009 7:03 pm
slm canım nasılsın
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Çarş. Şub. 18, 2009 10:33 pm
Iyim canim sen ? Iyi degillsin sanki ?
Kizz artik yuva kurmaya hazirlanio Bu Volkan bosver takma kafana niyetleri ciddi haliyle evlenecekler . Hayirlisi olsun ama o kiz ona göre degill , bunun farkindada degil malesef bu kizin niyetini çözememis adamm çok çektirmese Volkana bari baksaniza kizin kriterleri var iste avrupada yasayacaz falan
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Perş. Şub. 19, 2009 11:11 am
Eslemm demiş ki:
Iyim canim sen ? Iyi degillsin sanki ?
Kizz artik yuva kurmaya hazirlanio Bu Volkan bosver takma kafana niyetleri ciddi haliyle evlenecekler . Hayirlisi olsun ama o kiz ona göre degill , bunun farkindada degil malesef bu kizin niyetini çözememis adamm çok çektirmese Volkana bari baksaniza kizin kriterleri var iste avrupada yasayacaz falan
evet kaç gündü çok fenaydım acayip hastaydım allah tamamını erdirmesin inşallah fenerbahçeyle anlaşırda o kızlada ayrılırlar valla ya evlenip yurtdışına transfer olacak yada fenerle anlaşıp onunla ayrılacak inşallah fenerle anlaşır
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Perş. Şub. 19, 2009 10:59 pm
Defolsun gitsin artik zamanida geldiii zaten
aslı Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 34 Nerden : kayseri Meslek : öğrenci Hobi : fenerbahçe volkan Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Cuma Şub. 20, 2009 6:15 pm
kızlar merak etmeyn evlenemezler çünkü güzellk myarşmasnda 1. olan öle hemen evlenemz en az 1 yıl geçmesi gerekio
lindaa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 35 Nerden : hatay Meslek : ögrenci Hobi : kitap okumak Kayıt tarihi : 06/12/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı C.tesi Şub. 21, 2009 10:08 am
bence gene belli olmaz eğer mankenlik yapmayacaksa evlenir
deli-büşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha) Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı C.tesi Şub. 21, 2009 1:31 pm
bide ben onu kıskanıyorum diyo mall ya
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı C.tesi Şub. 21, 2009 4:30 pm
a.q senin lahnaaa pislikkk nasılda kaptı adamııı allah belasını versin yhaa pis fahişee yhaa volkannn aççç gözünü artıkkk açççççççççççççç !!!!!!!!
volkannım
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı C.tesi Şub. 21, 2009 9:34 pm
offff şu kzı öldürsem mesleğim gitcek ona yanıyorum ama bi atarftan da öldürdüm die üstüne para wwermr şanslarıda olabülür yanii
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı Paz Şub. 22, 2009 5:54 pm
lindaa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 35 Nerden : hatay Meslek : ögrenci Hobi : kitap okumak Kayıt tarihi : 06/12/08
Konu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı C.tesi Mart 14, 2009 8:55 pm