Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Söz tamam, evlilik transfere bağlı

+3
aslı
Eslemm
kardelen
7 posters
YazarMesaj
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

Kadın Mesaj Sayısı : 965
Meslek : .............
Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((

Söz tamam, evlilik transfere bağlı Empty
MesajKonu: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 10:26 am

Fenerbahçeli Volkan Demirel 7 aydır birlikte olduğu Belçika Güzeli Zeynep Kübra Sever'le sözlendi. İspanyol, İngiliz ve Yunan takımlarının gözdesi olan milli kaleci, evlilik tarihi için transferinin netleşmesini bekliyor
Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, evlilik için ilk ciddi adımı attı. Yaklaşık 7 aydır tutkulu bir aşk yaşadığı Belçika Güzeli sevgilisi Zeynep Kübra Sever ile söz kesti.

Sevgililer, geçen hafta Volkan'ın Acarkent'teki villasında kendi aralarında söz yüzüğü taktı. İkilinin evlilik tarihini de bir an önce netleştirmek istediği ancak Volkan'ın Fenerbahçe ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesi nedeniyle bu kararı erteledikleri öğrenildi.

Aileye yakın kaynaklardan ulaşan bilgilere göre, İngiliz takımlarından Arsenal, Middlesbrough, Tottenham, Manchester City ile Yunanistan'dan Olympiakos Volkan'la yakından ilgileniyor ancak milli kalecinin kafası karışık.

SÖZLÜSÜ DE 'AVRUPA' DİYOR
Sözlüsü de yurtdışında yaşamak istediği için Volkan transfer tekliflerine sıcak bakıyor. Ancak tercihini, çocukluk hayallerini süsleyen İspanyol kulüplerinden birinden yana kullanmak istediği konuşuluyor. Hatta Volkan'a bir İspanyol kulübünün çengel attığı ve transfer teklifi için sezon sonunu beklediği söyleniyor.

VOLKAN BENİ DEĞİL BEN ONU KISKANIYORUM
ZEYNEP Kübra Sever 'Belçika Güzeli'sin. Volkan seni kıskanıyor mu?' sorusuna şu yanıtı verdi: Volkan bu durumdan hiç rahatsız değil. Ama unutmayın, Volkan'ı da tüm dünya tanıyor. Dolayısıyla o beni değil ama ben onu kıskanıyorum. Nereye gitsek kadınlar Volkan'a bakıyor.

Barış KOCAOĞLU
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Kadın Mesaj Sayısı : 591
Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba
Hobi : Internet, muzik

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 4:07 pm

oooo Adim adim yaklasiolar desene ... Iyi Allah mutlu etsin gerçi zanetmiyorum ya hadi hayirlisi Volkan efendi seninle isim bitti artik Wink
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 7:03 pm

slm canım nasılsın Sad
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 10:33 pm

Iyim canim sen ?
Iyi degillsin sanki ?

Kizz artik yuva kurmaya hazirlanio Bu Volkan bosver takma kafana
niyetleri ciddi haliyle evlenecekler . Hayirlisi olsun ama o kiz ona göre degill , bunun farkindada degil malesef bu kizin niyetini çözememis adamm
çok çektirmese Volkana bari baksaniza kizin kriterleri var iste avrupada yasayacaz falan
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyPerş. Şub. 19, 2009 11:11 am

Eslemm demiş ki:
Iyim canim sen ?
Iyi degillsin sanki ?

Kizz artik yuva kurmaya hazirlanio Bu Volkan bosver takma kafana
niyetleri ciddi haliyle evlenecekler . Hayirlisi olsun ama o kiz ona göre degill , bunun farkindada degil malesef bu kizin niyetini çözememis adamm
çok çektirmese Volkana bari baksaniza kizin kriterleri var iste avrupada yasayacaz falan

evet kaç gündü çok fenaydım acayip hastaydım allah tamamını erdirmesin inşallah fenerbahçeyle anlaşırda o kızlada ayrılırlar valla ya evlenip yurtdışına transfer olacak yada fenerle anlaşıp onunla ayrılacak inşallah fenerle anlaşır
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyPerş. Şub. 19, 2009 10:59 pm

Defolsun gitsin artik zamanida geldiii zaten
aslı
Yeni Üye
Yeni Üye
aslı

Kadın Mesaj Sayısı : 56
Meslek : öğrenci
Hobi : fenerbahçe volkan

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyCuma Şub. 20, 2009 6:15 pm

kızlar merak etmeyn evlenemezler çünkü güzellk myarşmasnda 1. olan öle hemen evlenemz en az 1 yıl geçmesi gerekio
lindaa
Yeni Üye
Yeni Üye
lindaa

Kadın Mesaj Sayısı : 40
Meslek : ögrenci
Hobi : kitap okumak

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyC.tesi Şub. 21, 2009 10:08 am

bence gene belli olmaz eğer mankenlik yapmayacaksa evlenir
deli-büşra
Yeni Üye
Yeni Üye
deli-büşra

Kadın Mesaj Sayısı : 235
Meslek : öğrenci
Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha)

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyC.tesi Şub. 21, 2009 1:31 pm

bide ben onu kıskanıyorum diyo mall ya Evil or Very Mad monkey
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 1010
Meslek : öqrencii:S
Hobi : ßoşv€r... :DD

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyC.tesi Şub. 21, 2009 4:30 pm

a.q senin lahnaaa pislikkk nasılda kaptı adamııı allah belasını versin yhaa pis fahişee yhaa volkannn aççç gözünü artıkkk açççççççççççççç !!!!!!!!
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Kadın Mesaj Sayısı : 746
Meslek : sanenee
Hobi : fenerbahçemm

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyC.tesi Şub. 21, 2009 9:34 pm

offff şu kzı öldürsem mesleğim gitcek ona yanıyorum ama bi atarftan da öldürdüm die üstüne para wwermr şanslarıda olabülür yanii Very Happy
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 1010
Meslek : öqrencii:S
Hobi : ßoşv€r... :DD

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyPaz Şub. 22, 2009 5:54 pm

Very Happy
lindaa
Yeni Üye
Yeni Üye
lindaa

Kadın Mesaj Sayısı : 40
Meslek : ögrenci
Hobi : kitap okumak

MesajKonu: Geri: Söz tamam, evlilik transfere bağlı   Söz tamam, evlilik transfere bağlı EmptyC.tesi Mart 14, 2009 8:55 pm

volkanımm cheers

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-