Arda Turan dudak dudağa / GALERİ Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın süper yıldızı Arda Turan'ı böşyle görmediniz. Arda'nın sevgilisi Nazlı Öztürk'le çıkan fotoğrafları internete düştü... 04 / 02 / 2009 11:32
Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'ın sevgilisi Nazlı Öztürk'le olan görüntüleri internete sızdı. Fotoğraflarda Arda ve sevgilisi ev ortamında samimi görüntüleri yer alıyor.
he ya onun başka haltlarıda vardı ya tekne sefası gibi şu an bunları yazıyorum mutlulukla kardeşimde çok sever kendisini salak daha çok sevmiş bu fotolardan sonraaa
Qbosch Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 34 Nerden : BURSA Meslek : ÖĞRENCİ Hobi : KİTAP,SİNEMA,DVD Kayıt tarihi : 17/01/09
hea gördüm fotoları benCe çok çirkin bi herif bu yha kızlar neresini beğeniyo ben anlamadım vallah....ne kas var ne boy var ne endam var peee ögg yane neyse yha pff
En son Qbosch tarafından Çarş. Şub. 04, 2009 8:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
kız Qbosch senin adın kübra mı ? öyleyse değiştir yada şaka şaka ben çok severdim kübra ismini ta kii o salak zeynebe kadar neyse bizde o na zıynooooo deriz
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Ne pis heriff bu yeaaa Allahim ne günlere kaldik töbe töbe kim bunlari internete koydukii ne gerek vardi yani Koca kafa bu sefer harbiden resiiilll olduhh
Qbosch Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 34 Nerden : BURSA Meslek : ÖĞRENCİ Hobi : KİTAP,SİNEMA,DVD Kayıt tarihi : 17/01/09
kız Qbosch senin adın kübra mı ? öyleyse değiştir yada şaka şaka ben çok severdim kübra ismini ta kii o salak zeynebe kadar neyse bizde o na zıynooooo deriz
ADIM KBRA EET ..AMA SIRF BERBAT Bİ KIZ YÜZÜNDEN BENDE OLAN GÜZEL ŞEYDEN İSMİMDEN VAZGEÇMEM ...ZTN VOLKAN ZEYNEBE KÜBRA DEĞİL ZEYNEP DİO