Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

ümit özat siyasete atılıyor

YazarMesaj
aslı
Yeni Üye
Yeni Üye
aslı

Kadın Mesaj Sayısı : 56
Meslek : öğrenci
Hobi : fenerbahçe volkan

ümit özat siyasete atılıyor Empty
MesajKonu: ümit özat siyasete atılıyor   ümit özat siyasete atılıyor EmptyPaz Şub. 01, 2009 1:21 am

Dünyada bir kulüp tarafından resmî kaptan olarak açıklanan ilk Türk futbolcusu Ümit Özat. Oynadığı başarılı futbolu, örnek yaşam biçimi ile özellikle Almanya ve Türkiye'de taraftarların gönlünde taht kurmuş bir isim.
Önce Gençlerbirliği, ardından Fenerbahçe ve son olarak da Alman takımlarından Köln'ün kaptanlığını yapan başarılı oyuncu, futbol oynamayı çok özlediğini söyledi. Önümüzdeki hafta Almanya'daki doktorlarının raporu doğrultusunda futbolu bırakıp bırakmayacağına karar vereceğini dile getiren tecrübeli oyuncu, siyasete de sıcak baktığını belirtti. Özat, "Siyaseti açık açık düşünüyorum. Ama önceliğim tabii ki futbol. Olursa milletvekilliği veya spor bakanlığı kesin yapmak istiyorum. Çankaya Belediye Başkanlığı'nı düşünüyorum. Kimin samimiyetine inanıyorsam onunla yola devam ederim." dedi.

ümit özat siyasete atılıyor
1 sayfadaki 1 sayfası