Konu: 2 tane yeni moderatör alıorum!! C.tesi Ocak 10, 2009 8:38 pm
DUYURU!!
arkadaşlar!!Bu sitede 2 kişiyi moderatör yapıcam,ben genelde bağlı kalabilirim sitedeki açılan yeni konulara bakabilir,gereksizleri silebilir ve yardımcı alabilirim diyen var mıı?? Moderatör olmak istiosanız söleyin moderatörlükten adminede yükselticem sonra.Bu işleri yapabilirim diyeni moderatör yaparım,eğer istemiosanızda ben seçebilirim aranızdan ve alımlar bugünden itibaren başlıo.Bilginize...
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Paz Ocak 11, 2009 3:25 pm
arkadaşlar hadi isteyen yazsın yoksa ben kendim seçicem mecbur olmak zorunda kalcaksınız ama şimdi isteyen veya istemeyen sölesinn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Paz Ocak 25, 2009 12:28 pm
ya nasıl olacak o yani sürekli hatta olmamızmı gerekiyor sonra gidersek bu siteden nolucak nzgrl gibimi olacaz o genelde uğramıyor ama nasıl olacak yaz o na göre
volkannım
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Paz Ocak 25, 2009 2:29 pm
ben olabülürmüyüm sakınca yoksa başakcım senden snra en eski giren heralde benim ama yinede sen bülün benim için yapmasanda sorun almaz canımm
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Ptsi Ocak 26, 2009 2:39 pm
tmm cnm seni yaparım bide esra yha her zmn girmek zorunda diilsin ama bi haftada en az 2 kez ziyaret etmek zorundasın siteyi hem modluktan adminliğede yükselebilirsin eğer çok konu açarsan ve konuları denetlersenn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Ptsi Ocak 26, 2009 4:14 pm
tmm bakarız çünkü ben bu günden itibaren pek sık giremiyeceğim çünkü ağbim bu gün geliyor
volkannım
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Salı Ocak 27, 2009 6:35 pm
okey
Qbosch Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 34 Nerden : BURSA Meslek : ÖĞRENCİ Hobi : KİTAP,SİNEMA,DVD Kayıt tarihi : 17/01/09
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Çarş. Şub. 04, 2009 2:42 pm
BENDE OLABİLİRM..TECRÜBEMDE VAR 33FORUM VE CİCİFORUMDAN(REKLAM OLURSA SİLEBİLİRİM)
EĞER MOD YAPMAK İSTERSEN TABİ 2 FORUM SİTENİN MODUYDUM...MESAJ SAYIM DÜŞÜK NEDENİ GEÇ GELDİM BU SİTEYE
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Paz Şub. 08, 2009 8:27 pm
tmmm senin deneyiminde varr biraz daha geçsin iyice bi tanışalım seni adminde yapabilirimm
volkannım
Konu: Geri: 2 tane yeni moderatör alıorum!! Paz Şub. 08, 2009 8:43 pm