Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim

+5
deli-büşra
|:::[[' ßarßie ']]:::|
kardelen
Dilruba
Eslemm
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Kadın Mesaj Sayısı : 591
Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba
Hobi : Internet, muzik

Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim Empty
MesajKonu: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPerş. Ocak 01, 2009 2:23 pm

* Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile beş aydır birliktesiniz. Onunla nasıl tanıştınız?
Ortak bir arkadaşımız tanıştırdı. Şu anda düzeyli bir ilişkim var. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz. Ama önümüzdeki bir yıl görüşemeyeceğiz. Belki birkaç gün görüşürüz ama bunun bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

*
Niye görüşemeyeceksiniz?
Belçika güzeli seçildiğim için birçok organizasyonda yer alacağım. Şu anda bile öğle yoğunum ki, seçildiğim günden beri ailemle bir gün olsun vakit geçiremedim.

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile ask yaşadığı haberiyle ismi gündeme gelen Zeynep Sever; geçen hafta Belçika'nın yeni güzellik kraliçesi seçildi. Sever; 2009'da Kainat ve Dünya Güzellik Yarışması'nda Belçika'yı temsil etmeye hazırlanırken son günlerde bu ülkenin en çok konuşulan ismi haline de geldi. Belçika basını son bir haftadır Zeynep Sever'i yakından takip ediyor. Ülkenin kuzey bölümündeki Flaman basını, Türk kızını Flamanca'yı çok iyi konuşamadığı için eleştiriyor. Bazı haberlerde ise Zeynep'in 'göğüslerini estetik ameliyatla büyüttüğü' yolunda iddialar yer alıyor. Bu iddiaları kabul etmeyen ve hiçbir şekilde estetik ameliyat olmadığını belirten 19 yaşındaki güzel ilk kez konuştu; "Güzellik komitesi bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya çıkardı" dedi.

*
Ailenizden bahseder misiniz?
Annem ve babam
Türkiye'de tanışmışlar. Babam Belçika'da yaşıyormuş. Annem Türkiye'den Belçika'ya gitmeyi hiç istememiş. O nedenle ben küçükken her dört ayda bir Belçika'ya geliyorduk. En sonunda Belçika'ya ben 12 yaşındayken geldik. Aslen Iğdırlı'yız. Annem babam daha sonra boşandı. Ben artık annemle yaşıyorum.

FAVORİYDİM
*
Sizin Belçika güzeli olmanızı Belçika'daki Türkler nasıl karşıladı?
Ben aslında iki yıl önce
Türkiye'de bir güzellik yarışmasına katılmıştım. Hatta orada ilk 10'a kaldım. Favorilerden biri olarak gösterilmeme rağmen nedense dereceye giremedim. Zaten Türkiye'deki güzellik yarışmalarını pek profesyonel bulmuyorum.

*
Ne açıdan profesyonel bulmuyorsunuz? Türkiye'deki yarışmalarda torpil mi yapılıyor?
Genel kültüre de çok bakılmıyor, güzelliğe de çok bakılmıyor. Tam anlamıyla torpil de yapılmıyor. Maalesef profesyonel değil. Zaten ilk yarışmaya katıldığımda 17 yaşındaydım. Hukuki olarak da, yarışmaya katılma yaşı için biraz riskli bir yaş. Belçikalılar bana neden önce Türkiye'de güzellik yarışmasına katıldığımı soruyorlar. Bunun nedeni bütün Avrupa da olduğu gibi Belçika'da da yabancı düşmanlığı var. O nedenle göze alamadım. Ama tam tersine maalesef Türkiye'de bir derece alamadım, Belçika'da birinci oldum.

*
Flaman basını sizi Flamanca bilmemeniz nedeniyle eleştiriyor. Yabancı düşmanlığına maruz kaldınız mı?
Flamancam sıfır değil, yeterli de değil. Ama şu ana kadar aşırı bir yabancı düşmanlığına maruz kalmadım. Sadece bazı Flaman gazeteleri, 'Nasıl olur da bir Türk kızı Belçika'yı temsil eder' yorumunu yapıyorlar. Ben bu yarışmaya bütün bunları göze alarak girdim. Ama genel olarak Flaman gazeteleri benim kusursuz olduğum görüşündeler. Şu ana kadar Belçika'da gelmiş geçmiş güzellik kraliçelerinin en güzelinin benim olduğumu da söylüyorlar. Bana en güzel 'Miss' diyorlar.

*
Çevrenizdeki Türklerin tepkisi ne oldu?
Ailem çok gururlu. Çevremdeki Türkler de çok sevinçli. Ama zaten ilk üçte olmayı bekliyordum. Çünkü basında favori gösteriliyordum. Benim güzelliğim Belçikalılar'ınkinden daha farklı.

BELÇİKALI HİSSEDİYORUM
*
Kendinizi Belçikalı mı, Türk mü hissediyorsunuz?
Belçikalı hissediyorum. Şu anda Belçika'yı temsil etmekten de çok gururluyum, mutluyum.

*
YouTube'da ve google'da göğüslerinizi estetik ameliyatla büyüttürdüğünüz polemiği dolaşıyor. Hatta bu konuda bir gazetecinin, anneniz olduğu söylenen bir kadınla yaptığı röportajın videosu internet sitelerinde gösteriliyor. Bu söylentiler doğru mu?
Hayır doğru değil. Göğüslerim silikonlu değil. Estetik de yaptırmadım. Video bana ait değil. Ben de bu söylentileri duydum. Yarışma komitesi de araştırdı. Fakat olayın doğru olmadığını ortaya çıkarttılar. O video ve bu konudaki iddialar üç dört yıl önce Belçika güzeli seçilen bir başka genç kızla ilgiliymiş.

*
Bu söylentiler kasıtlı çıkarılmış olabilir mi?
Olabilir. Sonuçta Belçika güzeli seçildim ve belki bazıları bundan hoşnut olmamış olabilirler
Dilruba
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın Mesaj Sayısı : 404
Meslek : öğrenci
Hobi : müzik

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPerş. Ocak 01, 2009 2:46 pm

bu nasıl bi türk ya kendimi belçikalı hissediyorum diyo ! Evil or Very Mad
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPerş. Ocak 01, 2009 4:30 pm

“Ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Şimdi Belçika güzeli olduktan sonra nasıl görüşeceğiz, bilmiyorum. Ama Volkan Noel tatilinde Belçika'ya geliyor!

Bende en güzel bulduğu şey mi? Insanlar güzelligin hep içte olduğunu söyler, fakat bence dış güzellikte önemsiz değil. Ve iyiki de Volkan beni çok güzel buluyor. Aynı zamanda beni zeki de buluyor. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Bu güzellik yarışmasının başında kendimden pek emin değildim, ama Volkan beni çok destekledi. Beni hergün telefonla aradı. Bana hep en güzeli ben olduğumu söyledi. Ama bunu söylemesi tabii ki çok normal, çünkü sonuçta o benim erkek arkadaşım.”

Pff Belçikaya gelmis gitmis
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

Kadın Mesaj Sayısı : 965
Meslek : .............
Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 02, 2009 1:03 pm

ya aptala bak salak ne biçim türk bu ya tam bi türk düşmanı bu salak gerçi menfaat için sırf belçikalılara yaranmak için nasıl da yağ çekiyor volkanada inanamıyorum nasıl bu salakla birlikte durabiliyor ben o salak vatan hainini protesto ediyorum lanetliyorummm
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 02, 2009 2:36 pm

salak zeynep dien eso demiş ki:
ya aptala bak salak ne biçim türk bu ya tam bi türk düşmanı bu salak gerçi menfaat için sırf belçikalılara yaranmak için nasıl da yağ çekiyor volkanada inanamıyorum nasıl bu salakla birlikte durabiliyor ben o salak vatan hainini protesto ediyorum lanetliyorummm
Kiz sakin ol hele lol! kendisini türk hisediyordur onu sirf belçikalilarin gözüne girmek için söylemstirr
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 02, 2009 2:58 pm

sakin olamam salak türk düşmanı eşşekkkkk
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 02, 2009 3:03 pm

Very Happy Kiz trde kazanamadi ya oyuzden agrina gitmistir yoksa ben zanetmiyorum kendisini gerçekten belçikali hisetsin .

Neyse kiz bu kiz için zamanini ayiripta sinirlenme degmez
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 02, 2009 3:24 pm

değmezde ama sinirleniyom napim psikomanyak oldum ya
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 1010
Meslek : öqrencii:S
Hobi : ßoşv€r... :DD

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyCuma Ocak 09, 2009 11:13 pm

ayyyy özürlü köpekk top suratlı şeyy domuzzzz pis vatan hainiii
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 2:44 am

Say say ... Very Happy
deli-büşra
Yeni Üye
Yeni Üye
deli-büşra

Kadın Mesaj Sayısı : 235
Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha)

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 1:01 pm

vatan haini ya bu kız
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 4:48 pm

daha saydırırdıö ama boşverr içimde kalsınn Very Happy
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 4:50 pm

|:::[[' ßarßie ']]::Neutral demiş ki:
daha saydırırdıö ama boşverr içimde kalsınn Very Happy
bencede bosver Very Happy
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyC.tesi Ocak 10, 2009 4:57 pm

Very Happy
aslı
Yeni Üye
Yeni Üye
aslı

Kadın Mesaj Sayısı : 56
Hobi : fenerbahçe volkan

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPaz Şub. 01, 2009 12:46 am

ya bana söledkleri hç samimi gelmio volkann biriyle ilişksi mutlaka var ama bu deil ya olmamalı Sad(
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPtsi Şub. 02, 2009 9:46 am

ewet bencede sanki bu kız yalan sölüyo ama volkanda başka biriyle nişanlanmış ama hangi kız bunu kabul eder bilemem
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPtsi Şub. 02, 2009 8:20 pm

kimle nişanlanmış bee uydurmayınn
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptySalı Şub. 03, 2009 9:39 am

zıterenköy canım kızla görüntülendi artık beni bağlamaz kiminle nişanlandığı gördüklarim bana yeterrrrr
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptySalı Şub. 03, 2009 2:12 pm

ne terslion bee bu aralar sende bana ters ters konuşmaya başladınn ne işşş
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye
kardelen

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptySalı Şub. 03, 2009 2:18 pm

hiççççç bişey yok
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Kadın Mesaj Sayısı : 746
Meslek : sanenee
Hobi : fenerbahçemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptySalı Şub. 03, 2009 10:07 pm

onu bi elime geçirsemm köpeklerden hattaaa dowm sendromluardan kötü ederim pislik iğreti gerizeklaı şeyy
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptySalı Şub. 03, 2009 10:54 pm

oyyyyyyyyyy ben onu bi elime geçireyim varyaaaaaaaaaaaaaa allahhhh yarabbii ulan obama gelse yine kurtaramaz onu bnm elimdennn kırmadık yerini bırakmam işkenceden öldürürüm onuuu volkanda nahh görür bi daha o fahişeyiii
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyÇarş. Şub. 04, 2009 3:42 pm

Saayyy gardasss sayyy .... Meydan bize kalmiss Razz
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPaz Şub. 08, 2009 8:19 pm

Very Happy
lindaa
Yeni Üye
Yeni Üye
lindaa

Kadın Mesaj Sayısı : 40
Meslek : ögrenci
Hobi : kitap okumak

MesajKonu: Geri: Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim   Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim EmptyPerş. Şub. 26, 2009 12:20 pm

ay çok ayıp arkadaşlar biz gene saygınlıgımızı koruyalım gene ne olur ne olmaz belki volkan bir gün hata yaptıgını anlar ve ayrılır kızdan hele buladar aptal ve türklüğe bu kadar saydıktan sonra kesin araları açılır

Volkan'ı önümüzdeki bir yıl göremeyeceğim
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-