Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: ANTİ ZEYNEPLERR BURAYAA!!! C.tesi Ocak 31, 2009 1:07 am
Haha bugün msni açtim simdi açtiniginiz zaman normal sayfanin yaninda bide küçük bi sayfa açilir ya iste mesajlari falan gösterir orda bazen reklam falanda oluo bi baktim siyah saçli bi kiz reklamin üstünde ana bu Zeyno degilmi ya iyide ne alaka dedim e bilionuz belçikada çok popüler bu kiz artik anliyacaginiz Hollandanin reklamlarina bile girio komsu ülke ya Neyse geçen gün yine ayni sey oldu okuldaydim ders bostu kimi kitab okuyodu bazisi resim çiziyodu yani bi mesguliyet bulmuslardi bende bi dergi aldim elime dedim dergiye bakayim çevirdim sayfalari Miss Zeynep Sever up uzun bi elbise giymis gene siritio yani anliyacaginiz bu aralar çok karsima çikio bu kizz ya Yazikkk Volkandan çok görüyom herhalll Hayir yani çokta merakliyim zateeynn
yaa şu zeynepte ne bulduysa volkan hiç anlamadım kız belçika güzeliymiş pehh ben ondan daha güzelim yazık volkanıma havalının birine gitti
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: ANTİ ZEYNEPLERR BURAYAA!!! Perş. Mayıs 21, 2009 12:21 am
Amann Volkan seçmis iste seçecegini ne diyelim mutlu olsunlar insallah son,usta o kizdan nefret etsemde Volkanin mutlu olmasinida isterizz allah mesut etsin artik ellimizi Volkandan çekelim kizlarr :d zaten ben baya sogudum kendisinden artik aklima bile gelmiyo