Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 11:02 pm
bencedee hep volkan yüzünden iştee o lahana nie güzellik yarışmasından önce volkanla birlikteliğini açıkladığını sanıosunuzz türklerden ve fblilerden smsleri kapmak için işteeee volkanda sevgilisi 1. olunca bunla övünmek istedi ve o da açıkladı yarışmadan önce volkandan bi çıt bile yoktuuu ayy ne kdr kurnaz bunlar yhaa wala iğreniorum onlardannn
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 11:11 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
bencedee hep volkan yüzünden iştee o lahana nie güzellik yarışmasından önce volkanla birlikteliğini açıkladığını sanıosunuzz türklerden ve fblilerden smsleri kapmak için işteeee volkanda sevgilisi 1. olunca bunla övünmek istedi ve o da açıkladı yarışmadan önce volkandan bi çıt bile yoktuuu ayy ne kdr kurnaz bunlar yhaa wala iğreniorum onlardannn
Vayy be iii bulmusun haa gerçektende katiliyorum sana bi kurnazlik var bi istee
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 11:17 pm
bende diodum bu işte bi karışıklık var nie volkan itiraf etmio filann çözdüm olayı işte onlarınki sadece medyatik ilişki te şuraya yazıorum bu ilişki bitçekk adım gibi eminimm ama artık bitip bitmemesi beni ilgilendmirmioo
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 11:36 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
bende diodum bu işte bi karışıklık var nie volkan itiraf etmio filann çözdüm olayı işte onlarınki sadece medyatik ilişki te şuraya yazıorum bu ilişki bitçekk adım gibi eminimm ama artık bitip bitmemesi beni ilgilendmirmioo
Valla çoguu kiside bitecek diyoo zaten ,, neyse anladin sen onuu
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 10:57 am
inşallah biterrrrr dediğin gibi bir bit yenisi var işin içinde
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:32 pm
Valla Artikin bilemem Yazik Olurr bence hiç baslamamalari lazimdii ,,, Anaam çok kötüyuz yahh yazikkk bulmus dengini Demirel mutlu olsunn iste
Dersemde siz inanmayinnn yasasin kötülük
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:33 pm
ya çok kötüyüm krizim geldi yine ya sinem o evleniyorrrrrrr
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:34 pm
Yok kizim Yok ne evlenmesiii
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:35 pm
evlenio işte ölüyorum çok acı çekiyorummmm
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:36 pm
Nerden duydun kiz yok öle bisii...
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:37 pm
varrrrrrr varmışşşşşşş biri söledi msnni aç sana anlatcaklarım var
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 4:39 pm
okkk
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 5:12 pm
kızzz banada anlatt çabukkkk
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 5:13 pm
sende aççççç
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Ptsi Ara. 29, 2008 5:13 pm
durr şimdi açamam çıkmam lazım burdan özel mesaj att