Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 2:42 pm
Magazin
Zeynep ile 5 aydır ciddi bir ilişkimiz var
Kaleci Volkan,Belçika Güzeli sevgilisini anlattı
Kaleci Volkan, Belçika Güzeli seçilen sevgilisi Zeynep Kübra Sever’i anlattı: Kraliçe seçildiğinde telefonla arayıp tebrik ettim. Tescilli güzel olması benim için bir şey değiştirmiyor. Önemli olan benim gözümde güzel olması...
Milli Takım ve Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, Belçika 2009 Güzellik Kraliçesi seçilen sevgilisi Zeynep Kübra Sever’i VATAN’A anlattı: “Zeynep ile 5 aydır ciddi bir ilişki yaşıyoruz. Belçika güzeli seçildiğinde telefonla arayıp tebrik ettim. Ama bunda abartılacak bir şey yok. Sonuçta bir yarışma. Kendi güzelliğiyle kendi kültürüyle kazandı. Benim için tescilli olması bir şey değiştirmiyor. Tescilli olsa da olmasa da benim kız arkadaşımdır. Önemli olan benim gözümde güzel olması. Ayrıca benim kız arkadaşım manken değil. Belçika’da lise sonda okuyan Türk ailesinin kızı. Zeynep ile bir arkadaşımın vesilesiyle İstanbul’da tanıştık. Her ilişkide olduğu gibi insan insanı çeker ve biz de birbirimizi çektik.”
Kaleci dediğin gol yer Volkan Demirel, spor kamuoyunda çıkan kız arkadaşı yüzünden motivasyonunun bozulduğu yolundaki söylentilere de cevap verdi: “Genellikle bütün futbolcuların sevgilisi vardır. O zaman hepsinin motivasyonu bozuk olmalı. Bu çok saçma bir şey. Ayrıca sevgilimin beni motive etmesi ya da motivasyonumu bozması kimseyi ilgilendirmez. Güzel bir kadınla birlikte olmanın motivasyonla ne ilgisi var? Sadece futbolcunun değil herkesin sevgilisi olmak durumunda. Sonuçta bu doğanın bir kanunu. Hayvanlar bile karşı cinsini bulduğu zaman mutlu bir şekilde yaşarlar. İnsanlar da böyledir. Hatalı golleri bu yüzden yiyorum haberlerine sadece gülüyorum. Kaleci dediğin gol yer, gol yemeden maç olmaz.”
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 2:43 pm
senden ireniyorum midem bulanıyor
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 4:19 pm
inanmıyorum ya bu kız lise sona mı gidiyo ayrıca fotolarına baktımda carlos gibi bacakları var yüzüde güzel diil volkan ne buluyosa bu kızda
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 4:21 pm
evvet yaa
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 4:51 pm
Haha diyorummm Volkanla artik pek isim kalmadi sanirim
Hayirli olsunn
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 5:28 pm
sinem msnni aç
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 7:45 pm
yegin volkan bey yeginn kaleci gol yer ama bana kalirsa , eski formunuzla yeni formunuz arasinda baya fark var nedeni nedir bilinmezz manitada avrupalarda,insan düsünür cnm acaba bundan olmasin ii düsününn bii
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 8:29 pm
Güzel bir kadınla birlikte olmanın motivasyonla ne ilgisi var?
şerefsizzz defol git hangi takıma gitçeksenn istemioruz seniii senin yüzünden biz yenilioz beee git sevgilinin yaşadığı belçikadaki bi takımaa iğreniorumm artıkk ondan yhaaaaaaaaaaa...
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 8:34 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
Güzel bir kadınla birlikte olmanın motivasyonla ne ilgisi var?
şerefsizzz defol git hangi takıma gitçeksenn istemioruz seniii senin yüzünden biz yenilioz beee git sevgilinin yaşadığı belçikadaki bi takımaa iğreniorumm artıkk ondan yhaaaaaaaaaaa...
gidecek zaten gidecek gitmesi tezdirr...
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Cuma Ara. 26, 2008 8:40 pm
iyişallahhh
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn C.tesi Ara. 27, 2008 8:46 pm
Ayrıca benim kız arkadaşım manken değil
Manken degilmiii ??? ah Volkan aç su gözlerini yahh
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 12:01 am
aptall işteeee aptallllll doğru aslında manken diil başka bişi kız mesela o...... tövbe tövbe yha adamı günahada sokuo pislikk
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 3:58 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
aptall işteeee aptallllll doğru aslında manken diil başka bişi kız mesela o...... tövbe tövbe yha adamı günahada sokuo pislikk
Hahaha
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 5:17 pm
aynen başağa katılıyorum manken değilmiş hahahah çok komik gözlerini bu kadarmı kör etti bu kız o fotolarını görünce içim acıyor o kadar insan bakıyor herkes laf atmış kıza volkan beyinde gururu okşanıyor eminim o kızın adına yazılanlardan
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:19 pm
Oooo bi övünüyordur bi övünüyordurrkiii , Tabi cnmm Belçika güzeli seçildi Belçikanin en guzel kizi yanii Kolay degiilll , Fenerbahçenin gelini o sevgili yengecigimizi artik bizden biri bellemememiz lazimm
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:40 pm
amann ne çıtır ne çıtırrr zaten volkan zenginliği yüzünden burnu beş karış havadaydıı havasından geçilmioduu ayrıcaa insanları çok küçümsüoduu şimdi diceksiniz nerden biliosun küçümsediğini görmüo musunuz genelde hep medyatik isimlerle ve oralarını buralarını açanlarla nie halktan iyi bi aile kızıyla ismi hiçç anılmadııııııııııııı
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:43 pm
ayrıca çok ukala hep ben fb kalecisiyim en iyisi en güzeli bnm olmalı diyo ( e tabi volkanın güzel anlayışı buysa acıyorum ona o başka bi konu )
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:44 pm
kız bişiye benzese içim yanmicak yhaa basenleriii çokk varrr resimde gördümm ve bacaklarıı dediğiniz gibi çokk kalınn bi bel yapısı güsell o da 90 60 90mış ztnn nolck bee bnmde 88 60 88 2 cm fark var sadece
Dilruba Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:48 pm
ewt ya demin yarışmanın fotolarına baktım ondan çok daha güzeller var ama SMS le olduu için 1. oldu yaa
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:51 pm
çünkü bizim türklerin işi gücü yok elalemin kızına sms atıolar yha yazık kontörlereeee türkler yufka yürekli olduğu için o lahanda türk olduğu için habire göndermişlerdir smsleriiii
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:51 pm
belçikadan göndermezler ona fazlaa
Dilruba Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:52 pm
ewt ama türkiyeden yollamışlardır
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:53 pm
bende onu diorum iştee
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:54 pm
en çokta volkan yollamıştırr volkan olmasaydı belkide 1. olamicaktıı yada volkan yüzünden gündeme gelmeseydi tanınamicaktı ve yine 1. olamicaktı bi sürü torpiller var yoksa güzelliğe kalsa anca sonunculuk onun yerii
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: açıklamış ya artık ireniyorum ondannnnnnn Paz Ara. 28, 2008 10:59 pm
Hahah Yaa turkler yapmistir yaa ,, Belçikada irkçi çok sanmiyorum okadar belçikali kizin arasindan bir Türke sms atsinlar