Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

"Volkan'la Görüşmedim"

3 posters
YazarMesaj
nizgirl
Moderatör
nizgirl

Kadın Mesaj Sayısı : 713
Meslek : :)
Hobi : futbol

"Volkan'la Görüşmedim" Empty
MesajKonu: "Volkan'la Görüşmedim"   "Volkan'la Görüşmedim" EmptyPerş. Ara. 25, 2008 7:10 pm

2009 Ms. Belçika yarışmasında finale kalan Türk kızı Zeynep Sever, tüm rakiplerini eleyerek "Belçika Güzeli" unvanı elde etti. Sabah'ın haberine göre Gurbetçilerin desteğiyle tacı alan Sever, Türkiye'yi ve Belçika'da yaşayan tüm Türkleri gururlandırdı. Adı açıklandıktan sonra ayakta alkışlanan Türk kızı "Bir Türk olarak Belçika'da bu yarışmayı kazanmak ayrı bir gurur" dedi. Kendisini destekleyenlere teşekkürlerini ileten Sever "Elbette SMS oylarında Türklerden çok destek gördüm ve bunun etkisi oldu. Ama aldığım duyumlara göre Belçikalılar da çok destek olmuş" dedi.

VOLKAN'LA HENÜZ GÖRÜŞEMEDİK
Belçikalı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeynep'e ilk sorulan soru, erkek arkadaşı olup olmadığıydı. Erkek arkadaşının Türkiye'de olduğunu söylemekle yetinen Sever Fenerbahçeli kaleci Volkan, Demirel ile birlikte olduğu yönündeki yorumlar hakkında fazla konuşmak istemedi. Volkan ile henüz görüşmediğini ve onun tepkisini alamadığını kaydeden Belçika Güzeli "Bu konular özel hayatım olduğu için fazla girmek istemiyorum" demekle yetindi
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Kadın Mesaj Sayısı : 591
Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba
Hobi : Internet, muzik

MesajKonu: Geri: "Volkan'la Görüşmedim"   "Volkan'la Görüşmedim" EmptyPerş. Ara. 25, 2008 7:16 pm

Dün star haberdede gösterdiler ayni seyleri dedi ,,
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Admin
Admin
|:::[[' ßarßie ']]:::|

Kadın Mesaj Sayısı : 1010
Meslek : öqrencii:S
Hobi : ßoşv€r... :DD

MesajKonu: Geri: "Volkan'la Görüşmedim"   "Volkan'la Görüşmedim" EmptyPerş. Ara. 25, 2008 8:25 pm

off offf sarhoş

"Volkan'la Görüşmedim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-