Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 2:10 pm
haha baska bir yerde 4 sinifa gitigi yaziodu bende 4de gidiom dedim benimle ayni ama degilmis olsun benden 2 sinif önde
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 2:11 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
ayrıca kızın basenleri ve selülitleri var daha 19 yaşında bu hem
Ayyy yaziikk hemide bu yasta bi uzuldum bi uzuldum kiz sen nerden gordunki öyle
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 2:22 pm
başak görmüştür ay aslında görünen köy kılavuz istemez
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 4:58 pm
Haha 90 60 90 vucudu var iste daha ne olsun selulit falan takmaz hiç kimse bu kiz bosuna seçilmedi sirf guzelige bakmiyorlar , fizik daha çok ön planda
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 5:25 pm
eed ztn güzelliğe baksalardı yanındaki kızlardan birisi 1. olurdu fiziğe bakıolar sadece
volkannım
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 9:42 pm
vlkn_fan demiş ki:
ayrıca kızın basenleri ve selülitleri var daha 19 yaşında bu hem
Ayyy yaziikk hemide bu yasta bi uzuldum bi uzuldum kiz sen nerden gordunki öyle
çok güsel yha hem yanındaki sarişin kıss daha güseldi bizden güsel olmasın
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp C.tesi Ara. 27, 2008 10:26 pm
Kiz o geçen senin Belçika Güzeli seçilmistii
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Paz Ara. 28, 2008 12:00 am
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Paz Ara. 28, 2008 10:25 pm
Arkadaşlar burdan volkana beyaz showda duyduğum bi şarkıyı armağan ediyorum: Döndün gittin bir hoşçakal demeden..Şimdi bakarım ardından yanlızım ben......Çek git bebeğim uzaklara çek git...Bavulunu topla bebeğim çek git....
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Paz Ara. 28, 2008 10:29 pm
DiLruba' demiş ki:
Arkadaşlar burdan volkana beyaz showda duyduğum bi şarkıyı armağan ediyorum: Döndün gittin bir hoşçakal demeden..Şimdi bakarım ardından yanlızım ben......Çek git bebeğim uzaklara çek git...Bavulunu topla bebeğim çek git....
Heaa dogru dedin çeksin gitsinnn Fenerbahçeden ,, Adam gibi kaleci gelsin yahuu akli baska yerde olmayannn
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Paz Ara. 28, 2008 10:31 pm
evet yaa onun yediği goller yüzünden şampiyonlar liginde yokuz bari lig şampiyonluğunu kaçırmayalım olympiakos a gitsin o
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Paz Ara. 28, 2008 10:37 pm
defolsunnnnnnn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 10:53 am
yok ya gitmesinnnnnnnn kıyamamki ben onaaaa
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 4:35 pm
salak zeynep dien eso demiş ki:
yok ya gitmesinnnnnnnn kıyamamki ben onaaaa
Yok Yok gitsin ya kendisini baska yerlerdede gelistirsinn belki biraz akli dagilirr daha ii olur
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 4:36 pm
gitme nolur gitme nolurrrrrr
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 4:41 pm
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 4:41 pm
eeeddddd
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 5:11 pm
sende bi vazgeçemedin haa sanki seni takıoo o adam hayatını yaşıo baksanaa
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Ptsi Ara. 29, 2008 6:29 pm
sende bi vazgeçemedin haa sanki seni takıoo o adam hayatını yaşıo baksanaa
bencedee
deli-büşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha) Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Salı Ara. 30, 2008 11:24 pm
volkan daha iyilerine layık.
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 31, 2008 12:26 am
deli-büşra demiş ki:
volkan daha iyilerine layık.
Diyosun ...
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 31, 2008 12:18 pm
yani bana layık dimi
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 31, 2008 2:05 pm
Esraya laik esraya
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 31, 2008 2:34 pm
ay saol sinemciğim dua et benim için ben yılbaşında hani ne yapsan bütün yıl öle olur derler ya bende volki ile o salağın resmini yırtacam yani ayıracam belki bütün yıl öle devam edert yani ayrılırlar
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 31, 2008 2:52 pm
Haha kiz alemsin yaa,, yap hele Insallah dedigin olur .Ama üzülür ya Volkan Morali iyice bozuk olur fenerbahçemize yansir
Ama senki iyi fikir
işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp