Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 3:52 pm
Belçika güzeli Zeynep Sever´den ilk açıklamalar : "Ben günümüz Belçika´sını temsil ediyorum."
19 yaşındaki Zeynep Sever yeni Belçika güzelimiz. Şimdi onun en az bir yıl sürecek olan saltanatı başlıyor. Fakat sorumlulukları da arttı. Zira o şimdi bir ülkeyi, Belçika´yı, temsil edecek. O nedenle ilk gecesi çok kısa sürdü, uyumaya fırsat dahi bulamadı. Sabah erkenden ise basın kapısında, söyleşi avındaydı. O da sorulan sorulara içtenlikli yanıtlar verdi. Hayatından, umutlarından, ailesinden ve Flamanca öğrenmesinden bahsetti.
Hem öğrenci, hem manken Halen merkez jürisi sınavlarına hazırlanan Zeynep sekreterlik-turizm alanında yazışmalı eğitim alıyor. Geleneksel eğitim modeli yerine bu formülü seçmesinin nedeni bir mankenlik ajansına kayıtlı olması. Zira fotoğraf seansları ve defileler çok zaman alıyor.
"Şu an için ikisi arasında tercih yapmak istemiyorum. Mankenliğin kısa sürdüğünün bilincindeyim. Otuz yaşına gelince o iş bitiyor. O halde tahsilimi mutlaka tamamlamalıyım" diyor Zeynep. Belçika güzelliğinin kendisine mankenlik kapılarını ardına kadar açacağına veya sinemada şans yaratacağına inanmak istiyor.
Türkiye´den on iki yaşında gelmiş Çoğu zaman Monica Bellucci´ye benzetilen genç kız doğduğu Türkiye´sinden on iki yaşında gelmiş. Okula orada başlamaış ama ortaöğretiminin tamamını burada (Belçika) tamamlamış. Çift vatandaşlık sahibi. Annesi özel dersler veren bir Türkçe öğretmeni, babası işyeri sahibi. Ebeveynleri boşanmışlar ve 29 ile 31 yaşlarında iki üvey ablası bulunuyor.
Bir futbolcunun kız arkadaşı Temmuz ayından beri Fenerbahçe ve Türk Milli takımının kalecisi 26 yaşındaki Volkan Demirel´in kız arkadaşı. Buna rağmen "ben bir futbol fanatiği değilim" diyor Zeynep gülümseyerek. "Onun mesleğini sevsem bile. İlişkimizi yürütmek çok zor değil. Birçok deplasmanı ve projesi var ve bu yıl benim de yapacak bir sürü işim olacak. Bu (ilişkinin) yürüyeceğini düşünüyorum…"
Güzellik yarışması mı ? Tam bir rüya Zeynep kendisini tam bir "iyimser ve spontan" insan olarak görüyor. Aynı zamanda "inatçı ve sabırsız". Belçika güzellik yarışmasına tesadüfen katılmamış. Küçüklüğünden beri yarışma programını televizyondan izler hayaller kurarmış.
Daha 17 yaşındayken Türkiye güzli yarışmasına katılmış. "Kraliçelik tacı rüyalarıma giriyordu. Büyüdükçe bunun gerçek bir iş olduğunu anladım" diyor. Kraliçelik tacı şımdi onun başını süslüyor ve o uluslararası yarışmalara hazırlanacak ilk fırsatta.
Dünkü başarısını şöyle açıklıyor : "Televizyonda iyi görünüyorum. Gülümseyen biri olmam insanların hoşuna gidiyor. Bu benim doğal halim. Karakterim böyle, rol yapmıyorum. Ayrıca herkesle iyi geçiniyorum. Bu hemen belli oluyor."
Flamanca öğreniyor Flamancayı yeterince bilmiyor ve ona rağmen seçildi. Zeynep "yoğun dersler alamaya başlayacağım. Şu ana kadar hiç dil kursuna gitmedim, okuduğum okullarda da öğretilmedi. Bölge elemelerinden sonra, sık sık Hasselt´e gittim, ailemin orada oturan bir bölümünün yanında kaldım. Flamancayı öğrenmek için elimden gelen herşeyi yapacağım" diyor. "Tesadüfen Belçika güzeli seçilmedim" Flamancayı az konuşması ve Türk kökenli olması nedeniyle birçok kişinin kendisini çekemeyeceğinin bilincinde Zeynep. Zeynep vatandaşlığını eleştirenlere şu yanıtı veriyor : "Tepkilerinizi anlayabilirim, fakat seçilmemi beni destekleyen çoğunluğun oylarına borçluyum. Bu bir güzellik yarışması ve ben uzun zamandan beri Belçika´dayım. Ve bu ülkenin tarihini biliyorum. Ben günümüz Belçika´sını temsil ediyorum."
Genç kız aktüaliteyi yakından takip ediyor ve ekliyor : "Umarım bu kriz fazla uzun sürmez. Belçika bu durumu hak etmeyen çok güzel bir ülke."
İnanmakta zorlandım Dün akşam birnci olduğu açıklandığında "hem ağlamak, hem gülmek" istedim diyen Zeynep 2009 Belçika Güzeli olduğuna hâlâ inanamıyor. Belki bir maraton gibi bu uzun süren bu günün sonunda gerçeğin farkına varır.
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 3:54 pm
o gerizekalıdan nefret ediyorum ireniyorum aptal kuşbeyinli hayvan ben volkanıda mesleğinide futboluda herşeyini seviyorum o benim volkanı sevdiğim kadar sevemez
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 3:55 pm
Bir futbolcunun kız arkadaşı Temmuz ayından beri Fenerbahçe ve Türk Milli takımının kalecisi 26 yaşındaki Volkan Demirel´in kız arkadaşı. Buna rağmen "ben bir futbol fanatiği değilim" diyor Zeynep gülümseyerek. "Onun mesleğini sevsem bile. İlişkimizi yürütmek çok zor değil. Birçok deplasmanı ve projesi var ve bu yıl benim de yapacak bir sürü işim olacak. Bu (ilişkinin) yürüyeceğini düşünüyorum…"
zor yürür canım zor dünyayı ona dar ederim darrrr
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 3:56 pm
ha bide volkan 28 e girdi yani yaşını bile bilmiyolar salaklarrrrrrrr
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 4:14 pm
Gel ben sana flamanca ögreteyiiimm zeynepcimm o arada saç bas ....
Je bent niet zo mooi zeynep , je past niet bij Volkan sorryy
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 4:53 pm
bu sitede belçikaklilar yorum yapioo koptum yaa çogu memnun degil iste nasil seçilir hiç flamancasi bile yok diyorlar bide niye belçikali seçilmedi diyolarr haha
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 4:59 pm
anlıyormusun gerçekten cevap yaz o zaman ondan nefret etiğini falan
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 5:03 pm
Ya hollandaca ve flamanca ayni anliyorummm zaten belçikadada bulundum eskiden orda kalioduk sonra tasindik kiz zaten bi çok kisi yazmis iste begenmiyoruz falan
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 5:04 pm
eminim daha çok yazarlar beğenmiyoz diye benim adımada yazzzzzz
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 9:08 pm
Televizyona çikti kizz sordular sevgilin varmi evet fenerbahçede oynuyo Volkan demirel Ama volkanin tepkisini ne olur bu yarismayi kazanmamdan falan bisiler dedii
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 9:10 pm
salakkkkkkkk
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: işte o aptalın ilk açıklaması gerizekalı zeynepppppp Çarş. Ara. 24, 2008 9:30 pm
hayırlısı olsun bakalımmm bunu söylemekten nefret ediorum ama kız güzelllmişşş