Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: volkanın diğer fan sitesi Çarş. Ara. 10, 2008 9:34 pm
volkandemirel.6forum.info volkanın diğer fan sitesi çok güzel bi site ama 22 üyesi var sadece ve bu yüzden üye bulunmazsa kapatılıcak üye olur musun ?
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Çarş. Ara. 10, 2008 10:50 pm
bide şu varr volkandemirelfan.net
Catlaq.41 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerden : Hamburg Meslek : Ögrencii Hobi : foToo :) Kayıt tarihi : 22/10/08
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Çarş. Ara. 10, 2008 11:20 pm
Cok var fan siteSi ama coguu düzensiz..
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Çarş. Ara. 10, 2008 11:58 pm
en düzenli bizizzzz
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Çarş. Ara. 10, 2008 11:58 pm
eee kimin sayesindeee
Catlaq.41 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerden : Hamburg Meslek : Ögrencii Hobi : foToo :) Kayıt tarihi : 22/10/08
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 12:01 am
Senin olabilir :D
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 12:05 am
hepimizinnn
GülsümBJK Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Hobi : Necati ŞAŞMAZ ile ilgilenmekten,videolarını izlemekten çok hoşlanıyoru çünkü ona aşığım :D Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:01 pm
Yoo arkadaşlar ben siteme çok özen gösteriyorum arkadaşım ve ben ama nereye baksanız konuları ben açtım,mesajları ben düzeltiyorum sitem..
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:13 pm
en düzenli biziz ama yinedee
GülsümBJK Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Hobi : Necati ŞAŞMAZ ile ilgilenmekten,videolarını izlemekten çok hoşlanıyoru çünkü ona aşığım :D Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:15 pm
Çok övünüyosun Başak abla uğra bir gör halimizi Sizin siteye lafım yok güzel ama çok düzenli bir site değilki ...
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:19 pm
çok övünüyorum öle miiiii yha fazla olmasada yine çok güsel bi site burasıı ayrıca baktım bn sizin siteye orasıda iyii ama burda daha fazla volkan hayranları varr üye bakımından çokuz yanii
GülsümBJK Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:26 pm
Ooo tabi canım çoksunuz ama biz daha yeni açtık siteyi 1 ay fln anca oldu =)
Sende üye olurmusun?? Seni mod fln yaparım =)
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:27 pm
bakarısss
GülsümBJK Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:28 pm
Ya düzenli dediğim; Biz sitemizde Türkçemize hakkıyla sahip çıkıyoruz ben bakıyorum mesela bu siteye hiç uyarı vermek için bahane yok çok sallantıda... Mesela biz biri salak yazsa bile uyarı gönderiyoruz 3 uyarıdan sonra 1 hafta uzaklaştırılıyor O yüzden dedim !! Günahımızı alma canım ablacım siteniz güzel ama emeğe saygı bizimkide kötü değil hani!!
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 11, 2008 7:45 pm
tabii cnmm belli türkçenizee sahip çıkıldığınıı gördükk ne zmndan beri insanların arkasaından konuşuosunuz bu kdrr terbiyesiz olmaz insan yha bn seni düşündüm girdim o siteye bi baktım bluemoonla arkamdan konuşuosunuz sen başakı takma o kendini beğenmiş flnn bu kdr samimiyetiz olduğunuzu bilmiodum bu siteye geldiğinden beri sana kanım ne kdr ısınmıştı ama insanların gerçek yüzü sonradan çıkıomuşşş
volkannım
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Cuma Ara. 12, 2008 7:04 pm
ben üyeyim zaten gülsüm tanıdınmı benii
nizgirl
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 25, 2008 6:49 pm
Konu: Geri: volkanın diğer fan sitesi Perş. Ara. 25, 2008 8:36 pm