İÇ transferde Fenerbahçe Yönetimi’nin başını en fazla ağrıtacak oyuncu olarak görünen Volkan Demirel ile pazarlıkların rayına girdiği belirtildi. Daha önce yönetimle anlaşamadığı ve Avrupa’ya gideceği konuşulan milli file bekçisi ile Başkan Aziz Yıldırım’ın konuştuğu ve daha sonra görüşmelerin olumluya döndüğü kaydedildi. Volkan’ın 2.8 milyon euro’yu kabul ettiği ifade edildi. Öte yandan yönetimin Volkan’a alternatif olarak gündemine aldığı Hasagiç’in transferi için de görüşmelere devam ettiği, sezon sonunda bu transferin de bitirileceği vurgulandı.
evvet ama bende yazdım onu neyse ben şimdi denizlideyim dünde izmitteydim seninle görüşmek isterim tabii ama nasıl olacak neyse ist ye dönünce yazarım şimdi işim var
yhaa komplekse gircem şimdi yhaa kıza daha 18 yaşında 1.77 boyunda 58 kilo ve 90 60 91 vücut ölçileri varrrrrrrrr bide çok kadınsı yüzü yhaa gören der 23 22 yaşlarında filan diee bu kızaa hem tmm bi fotosu var orda güsell çıkmıştaa normalde öle diil bn koymuştum bu siteye o lahananın fotolarını kocaman yüzü var köpek suratı gibi tövbeestafurullahh çarpılcam bide gece gece
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
yhaa komplekse gircem şimdi yhaa kıza daha 18 yaşında 1.77 boyunda 58 kilo ve 90 60 91 vücut ölçileri varrrrrrrrr bide çok kadınsı yüzü yhaa gören der 23 22 yaşlarında filan diee bu kızaa hem tmm bi fotosu var orda güsell çıkmıştaa normalde öle diil bn koymuştum bu siteye o lahananın fotolarını kocaman yüzü var köpek suratı gibi tövbeestafurullahh çarpılcam bide gece gece
Haha valla sonuna kadar haklisin , Volkanin zevki iste etrafinda birsuru kiz var gide gide buna vurulmus
nası bi gönülsee artıkk hemen bu kız brüksel güzeli yha kesin ondandır çünkü volkanın şöyle bi huyu var en iyisi en güzeli onun olcakk tanınmamış birini napsın kii tmm en iyisi en güzeli onun olsundaa bu mu en iyisi bu muu en güzeliiiiii
nası bi gönülsee artıkk hemen bu kız brüksel güzeli yha kesin ondandır çünkü volkanın şöyle bi huyu var en iyisi en güzeli onun olcakk tanınmamış birini napsın kii tmm en iyisi en güzeli onun olsundaa bu mu en iyisi bu muu en güzeliiiiii