Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 12, 2008 11:35 pm
ewtt
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 4:13 pm
eed bende ondan şikayetçiyim yahu birbirimize randevu verelim bundan sora
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 4:34 pm
eed öle yaparıss
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 4:54 pm
hade burdayım
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 5:14 pm
bende geldimm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 5:21 pm
hoş geldin
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 14, 2008 5:24 pm
hoşbuldukk
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 9:04 pm
bende geldim ama bu seferde siz yoksunuzz
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 9:50 pm
Ben geldigimde zaten kimse olmazz ne hikmetsee Allaha sukur sinavlarim bitti , uzun zamandir giremedim Bugunden itibaren okulum 2 hafta tatil yilbasi tatili ne guzel gevurlarin tatilinden yararlaniyoruzz
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 9:57 pm
keşke bizdede öle olsa yhaa
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:12 pm
»«[[ ...ßa$ak... ]]»«. demiş ki:
keşke bizdede öle olsa yhaa
Keskee
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:14 pm
okuldan bu kadarmı sıkıldınız şimdi iyi günleriniz çalışmak daha zor bugunleri arcınaz
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:15 pm
volkannım demiş ki:
okuldan bu kadarmı sıkıldınız şimdi iyi günleriniz çalışmak daha zor bugunleri arcınaz
Hayat Basli Basina Zor Caniimmm...
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:16 pm
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:17 pm
vlkn_fan demiş ki:
volkannım demiş ki:
bak orası çok doğru ama şuanda sizin yerinizde olmayı çok isterdim vede böle kötü bi meslekte olmak istemezdim savcılık iğrenç
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:18 pm
bencedeee
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:21 pm
volkannım demiş ki:
vlkn_fan demiş ki:
volkannım demiş ki:
bak orası çok doğru ama şuanda sizin yerinizde olmayı çok isterdim vede böle kötü bi meslekte olmak istemezdim savcılık iğrenç
Sen kendin seçmedin galiba meslegini
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:23 pm
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:29 pm
vlkn_fan demiş ki:
volkannım demiş ki:
vlkn_fan demiş ki:
volkannım demiş ki:
Sen kendin seçmedin galiba meslegini
össden kötü puan alınca puanım 354 tü 9 eylül üni. huhkuk bölümü tutu anca
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:31 pm
hmm ...Ozaman Allah kolaylik versin
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:31 pm
sağol ablacım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:32 pm
bencedee
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:37 pm
başak ordaysan üç kere v harfi gnderr
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:37 pm
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 19, 2008 10:47 pm
tamam burdasın anladım
aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum