Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:57 pm
Belki sevgilisiyle vakit geçiriyor
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:00 pm
zeynep kübra türkiyedemi kiii belçikadadır o şuann yda belki volkanla tel.de konuşuolardır şimdii
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:02 pm
»«[[ ...ßa$ak... ]]»« demiş ki:
zeynep kübra türkiyedemi kiii belçikadadır o şuann yda belki volkanla tel.de konuşuolardır şimdii
Yada Volkan belçikaya gider
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:04 pm
ohaaa gtimes yhaaa
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:10 pm
yaniiii zeyno cadısı mısırdaymış yarışma var hem volki öyle bi gün içinde yurt dışına gitmezzz belki bizi izliyordur uzaktan
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:17 pm
offff duydun mu haberiii volkana o lahana teselli vermişşş onun tesellisinden nolur beeeee sanki volkan onu dinlicekkk
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:18 pm
nerde duydun çabuk söyleeeeeee
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 5:21 pm
vlkn_fan yazmıştı bi yere bu sitedee araa
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Ptsi Ara. 08, 2008 10:49 am
walla arkadaşlar hepinize teşekkürler seve seve ayrılmak zorunda kaldım bi yanlış yaptım affettmiyor beni bu arada ben yarın istanbula gelcem eğer szkınca olmazsa birnizle grşmek isterim arkadaşlar ayrıca artık ben gidiyom leyla ablam tekrardan geliyorr sizi çok sevdim vede bi çok dost kazandım
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Ptsi Ara. 08, 2008 10:59 am
sizle konuşmak bana yarıyor sevgilimde benimkıymetimi bilmedi çok alıngan walla güzelim ankara fende okuyom okulun popüler kızlarındanım bütün erkekler peşimde köpek gibi dolanıyorlar bende kıymetimi bilmeyene elveda derim çok uysal gözükürüm ama sinirlendiğimde ucunda ölümün olcağini bile bilsem işimi mutlaka bitirrim birazcık da deiil bayağı bi şeytanımm ama bunlar sizin için geçerli deiil sizlewri çok sevdim ayrılıyom leyla gelicek hepinizin bayramı kutlu olsun dedim gibi istanbulda olan warsa görüşebilirz canlarım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Çarş. Ara. 10, 2008 7:15 pm
okulun en popüler kızımıııııı abartmadın mı cnmmmm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 9:17 am
olabilir her okulun popüler kızları var bizim okulunda ama bitane değiller yani oda popüler kızlardan biridir
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:39 pm
popüler denince şımarık havalı zenginn züppe tipler gelio aklıma ama leylanın yeğeni hiç öle birine benzemioduuu kendini çok övdü benceee
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:40 pm
bilmem olabilir
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:41 pm
....
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:41 pm
.................
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:42 pm
amann ben noktalar koydumm boş kalmasın die ille sende koycann
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:42 pm
yok maksat muhabet olsun demi
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:43 pm
olsun bakalımm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:43 pm
ya bi dur başım döndü yavaş biraz
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:44 pm
bnde onu dicektimm çok hızlı dolduruyozz
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 11, 2008 1:44 pm
eed
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 12, 2008 7:24 pm
siz benim kuzeni boşwerin ben geldim yhaaa
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 12, 2008 7:39 pm
hoşgeldinn
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 12, 2008 8:51 pm
bi yakalıyamuyoz birbirimizi haaa
aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum