Konu: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Salı Ara. 02, 2008 5:15 am
sevgilimle kavga ettim o beni yanlış anladı ben çok üzerine gittim offffffffffffffff yaaaaaaaaaa ölsemde kurtulsam
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Salı Ara. 02, 2008 5:17 am
yanıyorum çıra gibi wallahhh offf poffff(leyla değil kuzenim snra yanlış anlaşılmasın canların)
volkannım
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Salı Ara. 02, 2008 5:40 pm
yha cevap yazın bi önerinniz yoq mu yawww öldüm burda
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Çarş. Ara. 03, 2008 12:36 am
senin sevgilinmi vardi
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 04, 2008 4:13 pm
vala seviyosan ve sen haksızsan özür dile bitsin
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Perş. Ara. 04, 2008 8:54 pm
benceee bileklerini kess gerçi bn kestimde noldu sanki volkan içinn bi işi yaramadıı hastanelerde süründüm kaç günn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 05, 2008 9:19 am
yapma be kız sakın bileklerine yazık sakın bidaha deneme dediğin gibi eline ne geçecek
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Cuma Ara. 05, 2008 5:57 pm
yhaa volkanın evlenme haberlerinden sonra ben bayıldım ztnn sonraa ancaa hastaneye gitmiştikk orda ayıldım bi kaç gün odamdan hiç çıkmadımm okula bile gitmedimm hiç bişi yemedimm filann sonra işteeee ağlaya ağlaya kestim bileklerimi ondan sonrasını hatırlamıom ztn baygındımm amaa elime bişi geçmedi iştee ben ne yapsamda evlencek o
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum C.tesi Ara. 06, 2008 12:05 am
ya saçmalamayın evet aşkımız için ölürüz ama allahın izniyle yani ecelimizle bilek milek yok sakın yapmayın yazık size
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum C.tesi Ara. 06, 2008 8:05 pm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum C.tesi Ara. 06, 2008 8:44 pm
Kendimize zarar vermek onun evlenmemesine engel degildir volkolik arkadasim sana katiliyorum Arkadaslar yapmayin ya bir erkek için degermi ?? (gerçi bu erkek Volkan)
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum C.tesi Ara. 06, 2008 9:26 pm
bak ne güsell söledinn BU ERKEK VOLKANN VE ONUN İÇİN DEĞERRR... YANİ SANIRIMM
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 3:16 am
Yok kiz kimse için degmez olan sana olur
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 9:15 am
bencede volkan için değer ama ötesini düşünelim allaha ne cevap verecez volkan kim derse
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 1:30 pm
bilmicek mi volkanıı yarattığı kulunuuu
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 2:38 pm
bilecek tabi şaka yaptım günahı çoktur valla
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 3:13 pm
Degmezzzz Degmezzzzzz ( ha simdi kavga çikmasin )
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 3:28 pm
şimdi fazlaa değmezz çünkü baksana adam sevgilisiyle hayatını yaşıoo ama eskiden sevgilisi yokken değerdiiii
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:18 pm
her zaman her yerde volkan için ölmeye değer ama
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:23 pm
keşke o da duysa bunlarıı ama duysa bile bişi yapmazz daha çok bizle dalga geçerdii eminn olll
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:24 pm
ahhhhhh keşke belki duyar
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:36 pm
hiç sanmıorumm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:37 pm
hadi bağıralım duysun vollllllllllkkkkkkkaaaaannnnnn
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:48 pm
Onun ilgilenecek baska seyleri vardir
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum Paz Ara. 07, 2008 4:49 pm
ne gibi bugün izinli ben artık izinli olduğunda korkuyorum acaba şimdi kiminle ne yapıyo diye
aşk acısına karşı bi formülünüz warsa bi yazarmısnınz yhaa çok yanıyorum