doğru feneriumdan almış atkıları yapmış boyunluk ensesine rüzgar geliyormuş bide sevgilisi örmüş diyolar hem el örgüsüne benzemiyor hem üstünde fb logosu var hemde okız öremez ben örerim mesela çokta güzel olmuştu yazın annem ör dedi ördüm güsel oldu yani ilk denemeydi başak sana öreyimmi
valla bütün yaz bitane ördüğüme göre üstelik tatilde bu kısacık günlerde derslerin arasında nasıl örerim onu bilmem yani siz başkasına söylerseniz iyi olur benden beklemeyin sadece başağa ok
yapma yaaa zaten denemek ıcın soledımsenden gelcek ıyılık allahtan gelsın ya volkan volkan dıe devam et sen belkı volkan senı duyar ole bı ıhtımal yok ama hadı bakalım devam et
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
yapma yaaa zaten denemek ıcın soledımsenden gelcek ıyılık allahtan gelsın ya volkan volkan dıe devam et sen belkı volkan senı duyar ole bı ıhtımal yok ama hadı bakalım devam et
Ya arkadasim senin dediginde mantikli degil bana ör diyorsun kiz sana niye örsün sen kizi nerde gorcende kiz verecek sana ördügü atkiyi tanimadigin bir insandan ne istiosun yani Yanlis anlama tabii bence sen kendi kiz arkadasina ördür
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
bak nedoğru yazmışsın başka işim yok sana öriyim sadece volkiye hem senin burda ne işin var merak ettim şimdi e.y. hiçte öyle değil ama kendini volkşiyede hiç benzetme asla benzemiyorsun
esmeryakisikli Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 36 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik bilgisayar Kayıt tarihi : 13/11/08
kes be sen nıe kendı resmını koymuyosun volkan sana bakarmı sanıyosun ben kardesını tanıdıgım ıcın bır ıkı arkadasa yardımcı olmak ıcın geldım buraya volkanın aılesıyle aynı sıtede oturuyoruz dostum tamammı sana gore ole olmayabılırım ama baskalarına gore oleyım sana gre nasıl oldugumunda benım ıcın hıc bı onemı yok tamammı ısıne bak kes uzatma cevapta atma volkana benzeten yok kımse kısemey benzemez arkadasım uza bakalım
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
sen uzaaaaaaaaaa canım sinirimi bozdun sabah sabah senin burda olma amacını bilmiyorum ama diğer arkadaşların hepsinin volkan hayranı olduğunu biliyoruz sen hariç nedenininde hiçte öyle yardım amaçlı olduğunuda sanmıyorum :?:ayrıca ben senin gibi kendimi beğenmiyorum o yüzden resmimi koymadım adımıda esmer güzel koymadım ha kendimi beğenmiyorum derken yani senin gibi iddialı değilim beni beğenen beğeniyo beğenmeyende bakmasın eminim senide beğenen vardır ama ben b e ğ e n m i y o r u m