Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 4:54 pm
Ya haberde kiz söyle diyo iste Volkan beni kiskanmiyor falan bence Volkan öyle biri degil benim bildigim Volkan kiskanirdi bu isiin içinde bir sey var ama neysehh
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 5:19 pm
bak senin burnunda hassas bende aldım kokuyu reklam kokıyi
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 7:07 pm
haha kiz kendi reklamini yapiyor belki ha
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 7:12 pm
eed yhaa volkann kıskanır sevdiğinii baksanızaa annesine kızkardeşinee kızarkadaşına küfür ettiği içinn sonunun ne olcağını bile bile lincolnü dövmüştüüü bunları göz önünde bulundurursakk hem kız çok açık giyioo eteğini gördünüzz vee güzellik yarışmasına katılıooo bunlra volkann hayatta kayıtsız kalmazdııı
yha bide şu varr dielimm haber doğru ozmn napçazz bu habere inandığımız haldee yalandır dioruzz reklamdır dioruzz çünkü kalbimize söz geçiremioruzz vee tmm madem reklam diozz niee ayılıp bayılıozz ağlıoz sırlıozzz bal gibii reklam diil işteee haber yüzde yüz doğruu baksanızaa nişanlanıomuş bile volkan tee bu kızla nişanlancak işteeeee
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 7:17 pm
Bir umut , yinede bir umut diyorum
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam C.tesi Kas. 29, 2008 7:18 pm
bndee öle diorumm ama.....
gizem_volkan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Nerden : VoLKaN.ıMDaN Meslek : w0lkan Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 18/12/08
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam Cuma Ara. 19, 2008 12:02 am
evet ya hıc guseL deeL :s:@
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam Cuma Ara. 19, 2008 9:00 pm
tabikide diillllllll
gizem_volkan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 31 Nerden : VoLKaN.ıMDaN Meslek : w0lkan Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 18/12/08
Konu: Geri: ya resimleri çıktı ben köprüdeyim atlayacam Paz Ara. 21, 2008 11:35 am