Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Perş. Kas. 27, 2008 1:31 pm
ya acı çekiyorum hadi onun evlenmesini engelleyelim
Catlaq.41 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerden : Hamburg Meslek : Ögrencii Hobi : foToo :) Kayıt tarihi : 22/10/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Perş. Kas. 27, 2008 3:33 pm
eVlensi , biZde kuma gideriz :S
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Perş. Kas. 27, 2008 4:30 pm
ya sen ne diyosun çatlag ya ben kuma gidecem sen o hepimiz öldürürüz birbirimizi hem alışır her gün yeni birini getirir kapıya
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Perş. Kas. 27, 2008 7:52 pm
amann beeee ne kuma gitçem onaa çok güsel bi kızımm ona mı kaldım bnn o belçika lahanasıyla mutlu olsunn BANANEEEEEEE
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Perş. Kas. 27, 2008 9:54 pm
Adam eninde sonunda birini bulacakti zaten ha bugun olmus ha yarin ne deyisecek
volkannım
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 1:51 am
allah mutlu etsin ne diyek
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 11:01 am
ya pes etmek yok biz boşunamı ettik burjuva yemini valla giderseniz bak görün ne olacak hem onlar evlenemezler kij daha on yedi onyedi yaşında onlara cüzdan bile vermezler ağzı süt kokuyor ayyy ölecem bişeye benzese
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 11:03 am
valla ben diğerlerine razı değildim şimdi bu çıktı hem kız türkiyeyi sevmiyormuş sırf o yüzden stardaki yarışmadan diskalifiye olmuş aradaki kültür farkını saymıyorum bile
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:35 pm
pislik kızzz şimdi küfür etçek ama neyseee türkiyeyi sevmiomuş pehh türkiye ve biz sanki onu çok seviozzz
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:36 pm
evet ya işte bu pislik kızzzzzzz ay ben bağırıyorum iyi geliyo sizde yapın
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:38 pm
değmezzzzz
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:38 pm
yorum yok
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:39 pm
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Cuma Kas. 28, 2008 5:40 pm
merak etmee snde vazgeçersinnn en azından bnm kdr zor olmaz vazgeçmenn
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 2:10 am
Haha Aslinda mantikli düsünürsek bu iliski fazla uzun sürmez bence kiz belçikada falan buraya gelmeyi dusunmuyor galatasarayli ustelik çok zitlar aslinda Volkiyle. Yani bu benim dusuncem volkanin mutlu olmasin isterim Volkan kizi çok seviorsa eger onunla mutlu oluorsa Allah mesut etsin yanii
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 9:52 am
allah herşeyi bilir layıksa ona ki değil kaderde yazılmış evlenirler ama siz inanmayın tamam köşenize çekilin ama pes etmeyin ok
b1_v1 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : Nevşehir Meslek : Öğrenci Hobi : sPor--VoLkan HasTaSı :) Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 3:40 pm
Yoq Daha EvLenmeYEcek BeLki Bu YıL İçiNde NişaN OlaBiLiRmiş ...HeM Daha VoLkan AçıkLama YapMAdı DemişTi ki Bir SevGiLim OluRsa aÇıklaYacağım Dedi Daha BişEY açıkLAmadı BerAbEr bi Tane FotoLaRı Var Ama voLkaNın HerkesLE FoTosu Var yaNi...MutLu OLmaSını İsTerim Ama Kız Ve VoLkan Çok AyrI KişiLiklEr
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 3:44 pm
demi bak ne güsel yazdın süperr ya böle devam edin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 7:04 pm
eedd yhaa hiççççççç yakışmıolarrrrr
Catlaq.41 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 31 Nerden : Hamburg Meslek : Ögrencii Hobi : foToo :) Kayıt tarihi : 22/10/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 7:15 pm
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 7:19 pm
herşeyii göz önünde bulundurmak lazımm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya C.tesi Kas. 29, 2008 11:40 pm
efsane geri döndü süperr devam et
hayall Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Nerden : samsun Meslek : öğrenci Hobi : derssss Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Paz Kas. 30, 2008 1:48 pm
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»« demiş ki:
herşeyii göz önünde bulundurmak lazımm
katılıyorm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Paz Kas. 30, 2008 1:54 pm
öldüm ya siz napıyonuz rahat rahat oturun ohh ne güsel bende temizlik yapıyorum canım çıktı ooy belim ya bu temizlik niye hafta sonları bayram gelmiş neyime sadece temizliğin yorgunluğunu çıkartıyorum
hayall Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Nerden : samsun Meslek : öğrenci Hobi : derssss Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: Geri: volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya Paz Kas. 30, 2008 1:55 pm
bıttımı temızlık bıtmedıyse yardıma gelek
volkanın gerçekten sevgilisi varmış üzgün olanlar buraya