Konu: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 5:42 pm
bjk m.city ve hala teklifi sürdüren arsenal olimpi.
volkannım
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 5:42 pm
görüşleriniz
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 6:17 pm
bn volkanın manchester united ya da arsenal de oynamasını istiorum
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 6:56 pm
yhaa yabancı bi takıma gitmesin isterse bjk,hatta gs'a gitsin ama yabancı bi takıma gitmesin yhaa ztn kariyeri var daha ne kariyer yapçakkk
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 7:48 pm
hyr ya gs ye gitmesin bn volkanın ingilterde oynamasını isterim açıkçası
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 8:16 pm
yhaa ama yabancı bi takıma giderse onu göremem bnnnn
Dilruba Yeni Üye
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 8:59 pm
niye ya türkiyede yabancı ligleri vrn kanallar var
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 9:20 pm
yhaa hyr ama bn fb maçına gidicektim ilerdee şimdi o giderse fb den maça ne aramaya gitçemmm
volkannım
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin C.tesi Kas. 08, 2008 10:58 pm
m. uniedet değil teklif m.city
Dilruba Yeni Üye
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Kas. 09, 2008 4:12 pm
biliorum m.city den teklif geldiğini ama . united'de oynamasını daha çok isterim
volkannım
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Kas. 09, 2008 4:32 pm
bence fb teklif yok ama gelirse fb de kalsın sonuçta fb ile ünlü oldu dimi ama yani
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Kas. 09, 2008 6:56 pm
tabiki gönlümüz fbden yana amaa gidersede türk bi takıma gitsin yhaaaa ztn yeterince kariyeri varr kii gitmesinnnnn
volkannım
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Salı Kas. 11, 2008 1:28 pm
inşallah fb de kalır volki onu gördüm ama bi kez daha kalırsa fb de görmekisterim ama sorun değil msn den grşrz volkanla (bu arada msn isteyen varsa verbilirim sorun yok) herkes onun gibi tatlı ve kibar insanla konuşmaya hakkı var
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Salı Kas. 11, 2008 2:58 pm
volkannım demiş ki:
inşallah fb de kalır volki onu gördüm ama bi kez daha kalırsa fb de görmekisterim ama sorun değil msn den grşrz volkanla (bu arada msn isteyen varsa verbilirim sorun yok) herkes onun gibi tatlı ve kibar insanla konuşmaya hakkı var
Msnimi Var senden ???
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Cuma Kas. 14, 2008 5:04 pm
bnde de varrr ayrıcaa saçmalamaa yha nie herkesee dağıtıosunnn allah allah belki volkii istemicem msn adresinin herkeste olmasınııı ona sordun muuuuu hey allahım yhaaa
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 11:54 am
inanmıyorum gerçekten varmı varsa banada söyle nolur çok aradım ama bulamadım buldum ama o değildi lütfeeeeeeeen bana ver ne istiyosan veririm
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 11:55 am
ha bide manuya gitsin tabi yani fenerden ayrılmasın ama gidecekse manu ya gitsin
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 1:21 pm
kim versinn ben mi volkannım adlı üye mii
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 2:45 pm
kim olursa olsun yeterki gerçek olsun nolur verin ya nolucak ömür boyu duacınız olurum sen ver hadi ver çabuk ver ama artık verirmisin ay heyecanlandım şidi
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 3:05 pm
MSn adresimi ya arkadaslar msn adresi dogrumu ki ya , ortalikta birsuru sahtekar var eminmisin Demirelin olduguna ???
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 3:08 pm
cam açtııııı
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 3:11 pm
»«[[ ...ßa$ak... ]]»« demiş ki:
cam açtııııı
Vallami kiz haha ne giymisti peki ??
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 3:25 pm
beyaz bi kısa kollu vardı galiba tam olarak göremedimm hemen açtı 2-3 dk sonra kapadı yanlışlıkla açtığı için herhaldee
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 4:24 pm
doğru söylüyo ortalık sahtekarlarla dolu banada kaç msn verdiler volkan diye biri hiç cevap yazmıyodu ben hergün yazdım bütün duygularımı bi gün bi mesaj aldım yazmıştı duyguların çok güzel ama ben volkan değilim işallah bulursun onu ogünden beri msnmi açmıyom utancımdan
Konu: Geri: sizce VOLKANIM hangi takıma gitsin Paz Ara. 07, 2008 4:26 pm
hyrr ama bnm msndeki gerçekten volkann kızım cam açtı diorum ama hemen kapadıı beni tanımadığı içinn