Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Röportaj(eski)

3 posters
YazarMesaj
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Kadın Mesaj Sayısı : 591
Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba
Hobi : Internet, muzik

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 11:47 am

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Volkan Demirel'le dobra dobra konuştuk.Fenerbahçe'den Milli Takıma ve özel yaşamına dair herşeyi bizimle paylaştı Volkan.İnanın çok güzel ve çok içten bir sohbet oldu.Fenerbahçe'yi çok sevdiği her halinden belliydi.Gelelim yaptığımız röportaja...
D.A.Futbolcu olmanızdaki en büyük etken kim ve neden kalecilik?Futbolcu olmasaydınız ne olmak isterdiniz?
V.D.Her çocuğun hayalidir futbolculuk.Buralara geleceğimi tahmin bile etmiyordum.Sadece bir heves olarak başladı.Mahalleden bir arkadaşım vardı.13 yaşındayken Kartalspor'un alt yapısına gittik.Mahalleden arkadaşımın katkısı büyük.Anne ve babamın haberi yoktu.Kaleci arkadaşım gelmemişti.Onun yerine geçtim.Futbolcu olmasaydım herhalde baba mesleğini yapardım,turizm.
D.A.Fenerbahçe'de Rüştü'nün yedeğiyken,şimdi Rüştü sizin yedeğiniz.O günlerde yani yedekken neler hissediyordunuz?V.D.Rüştü abi Barcelona'ya gittiği sene kaleye ben geçtim.Oynadığım sürece daha fazla tecrübe kazanıyorum.Ama Rüştü abi hem Fener'e gelmemde,hemde bu seviyeye gelmemde çok büyük katkısı olmuştur.Onun gelmesi rahatsız etmedi ama üzdü yedek kalmak.Ama hiçbir zaman pes etmedim,bir gün o şansın tekrardan geleceğini biliyordum.Daha sonra o zaman geldi,şimdi Rüştü abi bekliyor.
D.A.Fenerbahçe'de tekrar yedek kalsanız bu sizi nasıl etkiler?
V.D.40-50 maç oynamak zor.Ağır işçi gibisiniz.Tabiki yedek kalınacak,yorgun olursun.Ama etkilemez.Arkamda Rüştü abi var.Yedek kalmam etkilemez,tekrar formayı alırım diye düşünüyorum.
D.A.Kendine güveniniz çok fazla.Bu güven sizi hiç korkutuyor mu?
V.D.Hayır rahatlatıyor.Normal hayattada kendime çok güvenirim.Bu benim bir özelliğim.Kişiliğimle alakalı olduğu için korku falan yok.
D.A.Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde Shalke'yle oynadığı maçta hatalı bir gol yediniz.O golden sonra kendinize olan güveninizi birazda olsa kaybettiniz mi?Çünkü birçok kişi tarafından yediğiniz gollerden sonra eleştiriliyorsunuz?V.D.Yitirmedim.Her kaleci hatalı goller yiyebilir.Her yediğim golde kendimde hata ararım.Bundan ders çıkarttık.Bu yaşta ki bir kaleci için olması gereken birşey.Tecrübe oldu.
D.A.Shalke maçındaki hatalı golden sonra"konsantre eksikliği"demiştiniz.Peki maçlara nasıl konsantre oluyorsunuz?V.D.Sadece saha içine çıktığım zaman o atmosfer,o taraftar beni konsantre eder.
D.A.Şampiyonlar Ligi'nde iki senedir ilk turda eleniyoruz.Geçen sene UEFA'ya gitmiştik ama ordada birşey yapamadan geri döndük.Bu sene UEFA'ya bile gidemedik.Bunu neye bağlıyorsunuz?V.D.Fenerbahçe'de beklentiler çok yüksek.Her maça kazanmalıyız,kazanmassak dünyanın sonu gibi geliyor.Birinci ve ikinci sene bizim için tecrübe oldu.Önümüzdeki sene birşeyler yapacağız inşallah.
D.A.Takım içinde en iyi anlaştığınız ve kendinize en yakın hissettiğiniz arkadaş ya da arkadaşlar?
V.D.Herkesle iyi anlaşıyorum.Ezelden beri dostum olam Tuncay var.Mahmut,Selçuk.Zaten Selçuk oda arkadaşım.Bunlarla herşeyi paylaşıyorum,dostum diyebilirim.
D.A.Gelelim Milli Takıma;yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dedik ama İsviçre'yi geçemedik.Orda Milli Marşımızın ıslıklanmasıyla beraber Türk Milleti ayaklandı ve burdaki maçtan sonra istemediğimiz olaylar oldu.Sizinde isminiz bu olayda geçti ve Zürih'e ifade vermeye gittiniz.Bize o süreci biraz anlatır mısınız?
V.D.Sanık olarak değil,tanık olarak gittim.Gördüklerimi anlattım.Gazetede çıkan haberler yalan.Profesyonel hiçbir futbolcu hakemin kapısını tekmelemez.O kadar cahil değilim.Hiçbir futbolcu hakemin kapısını tekmelemez .Yapmak profesyonellik dışıdır.
D.A.Gazete ve televizyondaki eleştiriler sizi ne kadar etkiliyor?
V.D.Fazla kulak asmam.Sadece dinlerim,benim için halkın ne dediği önemli.O yüzden bir site açtım.Halkın benim hakkımdaki düşüncelerini bilmek için.Basındaki abilerim bunu meslek için yapıyor.
D.A.Beğenerek izlediğiniz spor programı var mı?Eleştirmenlerden kimleri beğeniyorsunuz?V.D.Maraton'u izlerim.Şansal abi ve Erman abiyi beğenirim.Genelde kuzenim izler,ben izlemem
D.A.Boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?V.D.Yemeklere çıkıyoruz,sosyal faaliyetler.Ailemle yaşıyorum.Onlara zaman ayırıyorum.
D.A.Günlük yaşamınızda nasıl giynirsiniz?V.D.Spor.Çünkü kendimi daha rahat hissediyorum.Günün içinde özel davet olduğu takdirde giyinmesini bilirim.Bunun için kimseden destek almıyorum.Yakışanı giynirim.
D.A.Ne tür müzik dinlemekten hoşlanırsınız?
V.D.Her tür müziği dinlerim.İbrahim Tatlıses hayranlığı var.Şarkıları hoşuma gidiyor.
D.A.Volkan Demirel'in bir günü nasıl geçiyor?V.D.Maç gecesi hayatta uyuyamam,neden olduğunu bilmiyorum.5-6 gibi uyurum.Öğlen bire kadar uyuyorum.Kalktığımda ailemle kahvaltı yaparım.Alışveriş olabilir,arkadaşlarımla görüşme olabilir.Değişiyor.
D.A.Gece hayatıyla aranız nasıl?
V.D.Çok iyi değil.Mesleğim icabı fazla çıkmamayı tercih ediyorum.Hiç çıkmıyor değilim tabii.
D.A.Birlikte olduğunuz biri var mı?
V.D.Şuan yok.
D.A.Boşluk doldurmaca
V.D.
-Futbol....Kalem
-Aile...Kızkardeşim
-Özel bir bayan..(Boşluk)
-Evlilik...Daha erken
-Aşk....Kaybettim.
D.A.Hayatta arzu edipte yapamadığız birşey var?V.D.Avrupa'da oynamak çok isterim.Ama şuan için daha erken diye düşünüyorum.
D.A.İleride kendinizi nerede görmek istersiniz?
V.D.İngiltere'de Avrupa'nın önde gelen takımında görmek isterim.Bunların hepsi planlı programlı,yeri gelince o da olacak.
D.A.Son olarak buradan Fenerbahçe taraftarına ne gibi mesajlar vermek istersiniz?V.D.Onların bizden istediklerini biz onlardan daha çok istiyoruz ve bunun içinde çaba gösteriyoruz.Ama her zaman insanın istedikleri olmaz,sabretmemiz lazım.Sabrettiğimiz zaman olacağına inanıyorum.Beni çok sevdiklerini biliyorum,emin olsunlar bende onları çok seviyorum.3 yaşında maça gittim,onların arasından geldim.Onları iyi temsil edebiliyorsam ne mutlu bana...
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Kadın Mesaj Sayısı : 1634
Meslek : öqrencii
Hobi : ßoşv€r... :(((

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 2:39 pm

aşk..kaybetmişş Sad Sad ben varım yaa
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 4:17 pm

Very Happy
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 6:58 pm

Very Happy
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 7:36 pm

beraber volkani sana istemeye gidelim Very Happy Volki tam olarak nerde oturuyor
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 8:14 pm

4 tane evi var biri beykozda acarkent diğeri kadıköyde,ataşehirde bi tane daha var ama onu bilmiomm
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 8:31 pm

vayy Very Happy tek mi kaliyo acaba yoksa ailesiylemi
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 8:34 pm

ailesiylee
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Kadın Mesaj Sayısı : 746
Meslek : sanenee
Hobi : fenerbahçemm

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 10:59 pm

kadıköydeki nde sadece kendisi
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyC.tesi Kas. 08, 2008 11:02 pm

onlarda oturmuoo o evler sadece gayrimenkuller içinn
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyPaz Kas. 09, 2008 3:57 pm

ben futbolmagazindeki röportajlarında öyle okudum yinede sen öle diyosan öle olsun cnm Very Happy
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyPaz Kas. 09, 2008 4:05 pm

eeeeeeee bu site yine boşmu yawwww Very Happy
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyPaz Kas. 09, 2008 5:59 pm

ölee demiorumm öle ztnnn
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyPaz Kas. 09, 2008 8:09 pm

tmmm öyle olsunn Exclamation
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyCuma Kas. 14, 2008 5:05 pm

....
volkannım
Süper Moderatör
volkannım

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyCuma Kas. 14, 2008 10:23 pm

VOLKANkolik_1 [v=b] demiş ki:
....
açalım ltfrn kolikçim Evil or Very Mad
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Röportaj(eski) Empty
MesajKonu: Geri: Röportaj(eski)   Röportaj(eski) EmptyCuma Kas. 14, 2008 11:57 pm

açmayalım cnmmm açmayalımmmm

Röportaj(eski)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» tabi bu eski haber ama olsunn