Volkan Demirel Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Volkan Demirel Fan Sitesi

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

Kayıt OlAnasayfaLatest imagesAramaGiriş yap

Röportaj Dogustan Fenerli...

2 posters
YazarMesaj
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

Kadın Mesaj Sayısı : 591
Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba
Hobi : Internet, muzik

Röportaj Dogustan Fenerli... Empty
MesajKonu: Röportaj Dogustan Fenerli...   Röportaj Dogustan Fenerli... EmptyPaz Eyl. 28, 2008 9:49 pm

Röportajin bir kismi...

EŞ RUHUMU BULDUM AMA KAYBETTİM, BİR DAHA OLACAĞINI ZANNETMİYORUM
Basında tanınıyor olmak hayatını kısıtlıyor mu? Taraftara ve kulübüne karşı sorumlukların var...
Her işin bedeli var. Belli bir kitleye hitap ediyorsunuz ve o insanlara hoş görünmek zorundasınız. Beni izleyenlerin çok olduğunu biliyorum. Bunun için hata yapmamaya çalışıyorum. Sosyal hayatımız kısıtlanıyor. Normal bir insanın gece dışarı çıkabildiği gibi çıkmıyoruz. Daha az çıkıyoruz, kız arkadaşımızla daha görünmeyen yerlerde dolaşıyoruz. Hem ben rahatsız oluyorum, hem yanımdaki. Aslında rahatsızlık değil çünkü ilgi olması çok memnuniyet verici. Zaten erken yatıp erken kalkıyoruz, yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz.
Belli bir beslenme programın var mı?
Yok ama yediklerime dikkat ediyorum. Fiziğim gereği kolay kilo alıyorum. Diyet yapmak gibi olmasa da arkadaşım iki porsiyon yerse ben bir buçuk yerim.
En çok hangi yemeği seversin?
Her şeyi severim ama yaprak sarma ve mantıyı daha çok. Hamur işleri yani herkesin sevdiği şeyler.
Kız arkadaşınla bir yerde oturamamaktan bahsettin. Şu anda sevgilin var mı?
Şu anda yok. Örnek olarak söyledim. Ciddi ilişkiler için çok erken olduğunu düşünüyorum, şu an gencim. İleride olacak şeyler bunlar. Dün bir arkadaşımın düğününe gittim Balıkesire. Hoşuma gitti evlenmek fikri. Şimdi çok erken diyorum ama gelecek neyi gösterecek bilemezsin... Karşına biri çıkar, dersin ki ben hayatımın eş ruhunu buldum, onunla evlenmek istersin. Ben eş ruhumu buldum ama kaybettim. Bir daha bulabileceğimi zannetmiyorum.
Ne zaman buldun?
Yakın bir zamanda. Artık geçti, gitti.
Madem eş ruhundu niye bıraktın?
Bizden kaynaklanan bir ayrılık değildi. Benim hayat şartlarımla onunki uyuşmadı. Aileler değil ama çevrenin baskısı oldu diyebiliriz. Tam ne olduğunu biz de bilemiyoruz. Daha fazla ilerlemeden bitirmeye karar verdik. Hayırlısı olsun. Hayatımda rastladığım en iyi insandı. İnsanın her şekilde anlaştığı bir eş ruhu olur. Aynı anda aynı şeyi düşünebildiği. Öyle biriydi.
İdeal kadın tipi var mı kafanda?
Esmer, uzun boylu ve yeşil gözlü olmasını isterim. İç güzellik ayrı bir şey.

İç güzellikten kastın?
Benim gibi olsun. Ben çok açık sözlü, dürüstüm. Karşımdaki insanda kendimi görmek isterim. Eski arkadaşımla o iletişimi sağlamıştık ama olmadı. Şimdi başka aşklara yelken açabilirim. Çünkü güzel bir şey sevilip sevmek. Şu an sadece futbol var hayatımda.

Şimdi bir kız arkadaşın yok ama arkadaşlarınla çıkıyorsundur, neler yapıyorsun?
Takım arkadaşlarımla grup halinde yemeğe çıkıyoruz. Fenerbahçe takımının bir özelliği var; gece dışarı çıktığımızda en az yedi sekiz kişi veya bütün takım birlikteyiz. Zaten çok dışarı çıkmayı seven tipler değiliz. Güzel galibiyetler sonrası kutlama yapıyoruz. Diyaloğumuz çok iyi. Ne yaparsak beraber yapıyoruz. Aynı yaş grubuyuz. Ümit Milli Takımdan 10 kişi beraberiz. Ümit ve Rüştü Abi var. Diğerleri 79 - 80 doğumlu. Yabancılarla da diyaloğumuz çok iyi.

AŞK FİLMİ SEVMEM
Sinemaya düşkünlüğün var mı?
Evimde sinema salonum var. Her ne kadar şimdiye kadar iki film izlesem de... Sürekli seyahatte olduğum için ufak bir DVD götürüyorum yanımda.
Ne tür filmler seviyorsun?
Vurdulu kırdılı, sürükleyici filmler. Aşk meşk filmlerini sevmem. Duygusallık bana göre değil.
Babam ve Oğlumu izledin mi?
Çok söylediler ama izlemedim. Ağlıyormuş insanlar. Ben ağlamayı sevmem. İzleyen arkadaşlarım çok söyledi git diye. Babam da dedi gidelim birlikte diye ben seninle gitmem dedim.

Müzikle aran nasıl? Kimleri dinliyorsun?
İbrahim Tatlısesi çok seviyorum. Şarkıları beni anlatıyor. Hatta eski kız arkadaşımla bir şarkımız var. Son kasetinde altıncı şarkı. Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim ama en çok sevdiğim İbrahim Tatlıses. Tüm albümleri var. Genelde aşk şarkılarını seviyorum ama melankolik biri değilim.
METROSEKSÜEL DEĞİLİM

İnternetteki arkadaşlık sitelerini ziyaret ediyor musun?

80630;dan çıktım. Kulüp 818217;den de çıkacağım. Artık kendi web sitem var.

İnternetten görüştüklerin var mı?

Sadece zaman geçirmek amaçlı. Buluşmak istesem birileriyle, dışarıdan buluşabilirim. İnternete gerek yok.
Genç, popülersin, fiziğin ilgi çekici. Genç kızlar ulaşıyorlar mı sana?
Çok teklif var. Kırmamak için cevap veriyorum ama düzeyli, herkesin istediği gibi değil. Çok yakışıklı değilim. Elim ayağım düzgün. Adım ünlülerle yazılıyor ama tanımıyorum bile. Beni sevenler emin olsun; ilişkim olduğunda söylerim.
Metroseksüel misin?
Değilim, sadece saç, sakal tıraşım vardır. Bir de jöle. Manikür, pedikür yaptırmam. Onlar bayanlar için. Yaptıran arkadaşlara da saygım var.
Kıyafetlerini sen mi seçiyorsun?
Evet, zevkime güvenirim. Yakışanı almasını bilirim. Marka takıntım yok. Taksim’de bir0çok mağaza var alışveriş yaptığım ama ünlü markaları da alırım.
KORSANCILIK OYNUYORUZ
Kampta uzun süre bir aradasınız. Muzırlıklar yapıyor musunuz?
Bir kez köpeğimle gittim kampa. Mahmut çok korkuyor. Kapısını çaldım. Köpeğim rottweiler biraz sakattır, benden başkasını tanımaz. Mahmut kapıyı açıp köpeği görünce kaçmaya başladı. Kaçacak yer bulamayınca pencereden atladı. Maskelerle geliyor bazen arkadaşlar. Bir gün odada oturuyorum kapı çaldı, Semih kafasına bir maske takmış. Bir açtım kapıyı, korsan gibi biri, ödüm koptu. Böyle çocuk çocuk şaka yapıyoruz birbirimize.

Schumacherin bir tanımı var ;Kaleci biraz deli olmalıdır diyor.
Ben akıllı, kendini bilen biriyim.
Kastedilen 90 dakikanın içindeki bir delilik ama...
Biraz sinirliyim, haksızlığa tahammül edemem. Sadece çabuk sinirlendiğim için zaafım olabilir. Maçta ölçülüyüm. Kale direklerini yumruklamam. Sadece gol sevinçlerini abartıyorum. Çünkü takım arkadaşlarım gol atınca onlar kadar seviniyorum. Kalede biraz daha uzağım onlardan ama onlar kadar seviniyorum. Çünkü ben sonradan değil, doğuştan Fenerliyim. Üç yaşından beri maça gidiyorum. Tribünden geldim. O yüzden taraftar beni bu kadar seviyor.
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Kadın Mesaj Sayısı : 1634
Meslek : öqrencii
Hobi : ßoşv€r... :(((

MesajKonu: Geri: Röportaj Dogustan Fenerli...   Röportaj Dogustan Fenerli... EmptyPaz Eyl. 28, 2008 9:52 pm

ayyyy aşkım benim bi taneciğimmm volkanımmmmmmmmmmmm I love you I love you cheers cheers cheers
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Röportaj Dogustan Fenerli...   Röportaj Dogustan Fenerli... EmptyPaz Eyl. 28, 2008 10:00 pm

kiz sende koyamazmisin o elindeki röportaji sadece bir kismini o hoslandigi kiz tipinden bahsederken falan ???
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Admin
Admin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«

Kadın Mesaj Sayısı : 1634
Meslek : öqrencii
Hobi : ßoşv€r... :(((

MesajKonu: Geri: Röportaj Dogustan Fenerli...   Röportaj Dogustan Fenerli... EmptyPaz Eyl. 28, 2008 10:58 pm

tmm başka zmn koyarımmm bayramdan sonraa Smile
Eslemm
Yeni Üye
Yeni Üye
Eslemm

MesajKonu: Geri: Röportaj Dogustan Fenerli...   Röportaj Dogustan Fenerli... EmptyPaz Eyl. 28, 2008 11:00 pm

iyi olur cnm Very Happy

Röportaj Dogustan Fenerli...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hasta Fenerli