tmm dielim inanmıomm sanki evlenmicek yhaa bi ömür bekar mıı kalcakk yada sana mı bakçakk hem bana göre sana göree diee bişi de yokkk neseee bu saatten sonra artıkk sevgimin herkesten büyük olduğunu kanıtlama amacım yokk sevgi mevgi kalmadı artıkkk
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
hayır tabiikide biz sevilmek için sevmedik sevgi böyle birşey işte kızarsın ama kıyamazsın evet dediğin gibi ömür boyu bekar kalmayacak ama valla bu kızlada evlenmeyecek
bakk ne güsell söledinn ''sevilmek için sevmedimm''' işte bunu demek istiyorumm karşılıksın sevgi ztn ne bi aşktır ne bi sevgii eğerr eğer onla aşk yaşasaydınn ve seni aldatsaydı veya terk etseydii inan banaaa bundn daha çok canın yanardıı ama şimdi vazgeçemek yada geçememek senin elindeee bndee çok düşündümm bndeee kimsenin çekmediği acıları çektimmm çok tartım kafamdaaa ama gerçketen en mantıklısı buuu inan banaa
hayalperest Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 Nerden : Almanya Meslek : Ögrenci Hobi : Futbol, Kitap Okumak, Sarki Söylemek,.. Kayıt tarihi : 27/11/08
Gizlice evlendigini ögrensem cok üzülürüm ama cokda sevinirim.. cünkü sonucta o mutlu olacak ve sevdigi kizi almis olacak, evlenecegi kizda en az onun kadar güzel cekici ve sempatik olacagina eminim. o bakimdan onu gercekten sevidigim icin onun mutluluguyla mutlu olurum..
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
ne demek şimdi bu biz gerçekten sevmiomuyuz yanee bizde onun mutluluğla mutlu olucaz tabiki bnde bunu anlatmaya çalışıorum yha ztnn kaç saatten beriii ayrıcaa o kız hiçte öle güsel sempatik diill iğrenç bişiii brüksel lahanasııııııııııı
kardelen Yeni Üye
yhaaa hyrr bee hiçte öle bi havasıı yok normalll bi kız iştee bnde öle boya küpüne girsemm bn bin kat daha güsel olurdummm amannn gözlerinde ne var şindiiii allahın verdiği iki göz işteeeeee güsell görmesem ona güsell derdim dee ondan çokkk çokkk güseller var bu dünyadaa
hayalperest Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 Nerden : Almanya Meslek : Ögrenci Hobi : Futbol, Kitap Okumak, Sarki Söylemek,.. Kayıt tarihi : 27/11/08
ben volkanın çooook çokk seven bir hayranıyım ama hayat onuın hayatı evlensin ama evlenmöesini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç istemem ona deliler gibi aşığım onu görebilmek için maçları kaçırmam : onu çok seviyorum aşkıııııııııııım
yıldız Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : kitap okumak Kayıt tarihi : 29/11/08