öldürmene gerek yok sonuçta her evlliğinin bi çatırdama noktası var ben onu nereye giderse gitsin ne yaparsa yapsın hayatımın ve hayatının sanuna kadar sevecem
bence volkanın fanı olmak sadece ona asık olmakla yada onun ıcın ölüp bıtmekle olmuyor onun mutlulugunu ıstemek onu mutlu gormek zaten sızı mutlu etmelı gercek fanlık budur tmm volkanı cok sevebılırsın elbette bısey demıyorum ama bu sosyal hayatını etkılememelı bence
walla bn sevgi diil aşk yada kara sevdaa niyemiş cnm ne alaksı var bunun fanlıklaa çok seviom iştee yhaaa onun için ölürümde biterimde buna kimse karışamazzz ayrıcaa tabiki onun mutlu olmasını istiorum amaaa evlenmesin işteeee EVLENMESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hzlvlkn Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 35 Nerden : antalya Meslek : sporcu Hobi : basketbol ve volkan :p Kayıt tarihi : 19/11/08
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız C.tesi Kas. 22, 2008 12:04 am
ıns hayatım Allah gonlune gore versın
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız C.tesi Kas. 22, 2008 12:05 am
aminnn cümlemizinnn
doga_001 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Nerden : siz ilgilendio muu Meslek : sallaaa Hobi : futbol Kayıt tarihi : 24/11/08
yokk yhaa dokunmaz volkanaa o kıza edioz biz o kıza dokunur ancaa
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız Perş. Kas. 27, 2008 11:09 am
ölürüm öldürürüm valla billa ölecem ya ben samandıraya kaçıyom herkesi rehin alacam ama ben ona kıyarmıyım acaba kıyarım tabiiki yoksa kıyamazmıyım bilmiyorum saçmalıyorum ne dediğimi bilmiyorum
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız Perş. Kas. 27, 2008 11:14 am
hzl bleemon ne diyorsunuz ya siz ben onun için ölüyorum beş yıldır sosyal hayat yok bende bütün gün volkanı arıyorum izliyorum gecede rüyama giriyor yani gecemde gündüzümde o ama doğrudur kaçkere dua ettim ayrılsın diye
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız Perş. Kas. 27, 2008 11:15 am
ve dualarım da kabul oldu bide en sağlam duamı rüştü ve serdar için ettim valla inanırmısınız oda tuttu
boşverr yhaa mutlu olsunlarr baksana ben bile vazgeçtim volkandan sn mi geçemicenn
volkannım
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız Cuma Kas. 28, 2008 1:57 am
yane bırakın artık adamın peşini evleniyomuşda
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız Cuma Kas. 28, 2008 11:07 am
beş yıl diyorum gece gündüz diyorum neler gördüm diyorum siz vazgeçiyorsunuz bumu sizin sevmeniz ya nolur destek verin herkese inat duralım burda siz şimdi sitedende çıkarsınızoooooooffffffff of komür gibi yaniyrem
ne diosun sen yhaaa bn onun için neler yaptımm hiç birini bilmiosun ne demek bu mu sevginizzz sana mı bakçak artık bu saatten sonraa bakssana adam kaptı mankenii gidio işteeee tmm vazgeçtik fln amaaa sevgimede laf ettirmemm ne demek bu mu sevginizzz volkanıı bndn çok sevenn asla olmazzzzzz ASLAAA hemn yılın önemii yokkkk sevginin büyüklüğüdür önemli olannn napıçazz vazgeçiçezz artıkkk baksanıza başka takıma da gidioo iyice bi hayal olucak artıkk bn bütün ömrümü onu bekleyerek mi geçiricemm olduuuuu tmm çok sevdimmmm herkesten çok sevdim amaa bu olaylardan sonraa Bİ ANDA SEVDİĞİM GİBİ Bİ KALEMDEDE SİLERİMMMM....
eğerr snde yapmassan sn bilirsinn hep acı çekersinn en iyisi unutmakkk tekrarlıyorummm BN BİLE UNUTTUYSAMM SEN DAHA KOLAY UNUTURSUNN emin olll tmm çok seviosun biliorum sevgine laf etmem aslaaa amaa bndn daha çok sevdiğinide sanmaaa eğer sn bnm onun için neler yaptığımı bi duysunn snin sevgin bi hiç gibi gelir sanaa......
kardelen Yeni Üye
tamam kimsenin sevgisine laf edecek değilim herkes kendi yüreğinin büyüklüğüne göre sever bana göre ben sana göre sen çok seviyosun ama sen bilirsin sana tek söyleyeceğim inanma valla bak doğru söylüyorum
volkanın gizlice evlendiğini ögrenseniz ne yaparsınız