| sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett C.tesi Tem. 19, 2008 6:11 pm | |
| by byyyy ama bazen gelırı kcanımmm volkan wolkanıkın olsun ve yasın nızgırlın olsunnn anasdıkkkk | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett C.tesi Tem. 19, 2008 9:21 pm | |
| ayyy cnm arkadaşım nereye gidiosunn | |
|
| |
nizgirl
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett C.tesi Tem. 19, 2008 11:54 pm | |
| Askim maar denk je dat ik voor volkan hier ben nee ik ben hier omdat ik niks te doen heb gitme laaaaa simdi kimi beyeniyon?????? Gokhan zani mi???? | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 12:56 am | |
| ya banda söyleyin ne dedinnn | |
|
| |
nizgirl
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
nizgirl
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 1:16 am | |
| Volkan size emanet ben volkan hayrani pek olmadigim icin | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 1:19 am | |
| nası yaniii sende mi gidiosunnn | |
|
| |
nizgirl
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Paz Tem. 20, 2008 11:34 pm | |
| BEn birkac hafta yorum birakamiycam carsambadan ihtibaren | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Ptsi Tem. 21, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett C.tesi Tem. 26, 2008 11:34 am | |
| [b]Valla sizi peki ii tanımıyorum ama neyse.... | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett C.tesi Tem. 26, 2008 1:29 pm | |
| biz üçümüzde çok ii arkadaşız cnmm volkanimsin,nizgirl ve benn | |
|
| |
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Çarş. Tem. 30, 2008 10:49 am | |
| [b]Tamam canım bende bişey demedim zaten ama şunuda unutmayın ki bu site sadece size işlemiyo | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| |
| |
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Çarş. Tem. 30, 2008 6:18 pm | |
| ARKADASLLLAAAAAAAAAAAAAAAARRR ben bı kac haftaa yoguummm ey wnr kom je???? | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Çarş. Tem. 30, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
volkanimsin Yeni Üye
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Salı Ağus. 26, 2008 12:19 pm | |
| amaaaa geldimm tatil bitti | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Salı Ağus. 26, 2008 1:29 pm | |
| | |
|
| |
volkanimsin Yeni Üye
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Salı Eyl. 23, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
| Konu: Geri: sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett Perş. Eyl. 25, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
| sızlere ıyı habırım vaarr!!!!!!!!!!!!!!!! Ben bu sıtedım yavas yavas ayrılacam bence.... volkan sızın emaneett | |
|