ben basligim
İspanyol hocanın Semih ile daha çok ilgilenmesi, Güiza’nın da gelişiyle geri plana düşen Sırp oyuncuyu umutsuzluğa sürükledi. Hollanda, Rusya ve İspanya’dan teklifler alan Kezman, bonservisinde indirim yapılmasını isteyecek.
F.BAHÇE’nin Sırp golcüsü Mateja Kezman yol ayrımında. Teknik direktör Luis Aragones’le bir görüşme yapan tecrübeli futbolcu, "Eğer beni düşünmüyorsanız, başımın çaresine bakayım" dedi. İlk iki sezon beklentilere karşılık veremeyen ancak her fırsata Türkiye’de çok mutlu olduğunu dile getiren Kezman’a Hollanda, Rusya ve İspanya’dan birkaç kulübün teklif sunduğu öğrenildi. F.Bahçe’de yılda 3.5 milyon Euro kazanan Kezman’ın Güiza’nın gelişiyle gözden düşmesi, tekliflerin de artmasına neden oldu. Aragones’in hazırlık döneminde Semih ile daha çok ilgilenmesi, Güiza’nın da forma garantisi içinde görünmesi üzerine sıkıntılı günler yaşayan Kezman’ın İstanbul’a dönüşünde yönetiminden bonservisi için indirim isteyeceği öğrenildi.
Maldonado da kulüp arıyor
Aragones, Sırp oyuncu ile yaptığı görüşmede, "Senin ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu biliyorum. İspanya’dan da tanıyorum. Kadromdaki hiçbir oyuncumun forma garantisi yok. Önümüzde uzun bir maraton var. Hepinize aynı gözle bakıyorum. Kim hak ediyorsa formayı o giyecek" dedi. Kezman’ın yanı sıra Maldonado da yol ayrımına geldi. Şilili futbolcu hazırlık maçlarında ilk onbir şansı bulamadığını menajeri Juan Figer’e ileterek, "Bana kulüp bul" talimatını verdi. Kaptan Alex’in önerisiyle Türkiye’ye gelen Maldonado, Brezilya’ya dönmek istediğini vurgulayarak, "Oyun sisteminde kaynaklanan bir sıkıntı var." dedi.