Konu: Futbolcular hangi şarkıcıları sever? C.tesi Tem. 19, 2008 12:38 am
Futbolcuların müzik tutkunu oldukları yakından bilinir. Maça çıkmadan önce soyunma odasında ipodlarıyla maçın stresini azaltmak için müziğe başvuran futbolcuların birçoğu türkü tutkunudur. Başta Servet Çetin olmak üzere birçok futbolcu türkü dinlemeyi sever. Sevdikleri sanatçıların başında Yavuz Bingöl gelir... Bir kısım ise eğlenmeye çıktığında mutlaka Hakan Altun'a uğrar. Fanatik Beşiktaşılığıyla bilinen Hakan Altun'un birçok yakın futbolcu arkadaşı da vardır. Hakan altun'a giden futbolcular başta Semih ve Rüştü'dür. Volkan Demirel ve Fenerbahçeli bazı futbolcular ise derbi maçlardan sonra soluğu Arto'nun çıktığı mekanlarda alırlar. Geceyi ise Reina'da bitirirler.
Son zamanlarda futbol dünyasında Kenan Doğulu hayranlığı başladı. Geçen günlerde Bodrum'daki Bianca Beach'te konser veren Kenna Doğulu izlemek için loca tutan Tugay Kerimoğlu tam 6 milyar para ödedi. 10 kişilik locada Tugay konseri eşiyle beraber izledi. Aynı konserde Rüştü ve eşi Işıl da vardı. Onlar ise tuncay yalnız bırakmadı.
Futbolcuların tek ortak noktası ise Sezen Aksu'dur. Sezen Aksu'ya hayranlıklarını her fırsatta dile getiren futbolculardan yabancı müzik dinleyen ise azdır. Yabancı müzik hayranlığıyla bilinen ender futbolculardan biri de Fenerbahçeli Can Arat'tır: Bu arada İbrahim Tatlıses hayranlıklarını da unutmayalım....
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: Futbolcular hangi şarkıcıları sever? C.tesi Tem. 19, 2008 11:30 am
evtt hatta volkanla artonun şarkı söylerken resimleri var bendee off volkan yaa reinalarda mı geziyosunn bir sürü kızlar var ordaaaaaaaaaaaaaaa
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
reinaya artık gitmiyor nedenini bilmiyorum hem oralar çok iğrenç ortamlarmış bi arkadaşımın ağbisi o civarda taksicilik yapıyo iğrenç hikayeler anlatmış volkanıda görmüş şahsen ben öyle yerlerden iğreniyorum volkana kızıyorsam sırf o yerlere gitiği içindir içkili falan allahım uzak tut beni
reinaya artık gitmiyor nedenini bilmiyorum hem oralar çok iğrenç ortamlarmış bi arkadaşımın ağbisi o civarda taksicilik yapıyo iğrenç hikayeler anlatmış volkanıda görmüş şahsen ben öyle yerlerden iğreniyorum volkana kızıyorsam sırf o yerlere gitiği içindir içkili falan allahım uzak tut beni
Nasil ne yapiliormuski orda ? ben hollandada oldugum için oralari pek bilmiorum
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
ya işte televizyonda falan izliyorsundur dizileri iğrenç eğlence adı altında sabaha kadar gürültü sonra alkol veee tabii kızlar zenginler oraya takılıyor sonra ne yapıyolarsa yapıyolar işte ama bence iğrenç ortamlar ne anlıyorlarsa
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
ya işte televizyonda falan izliyorsundur dizileri iğrenç eğlence adı altında sabaha kadar gürültü sonra alkol veee tabii kızlar zenginler oraya takılıyor sonra ne yapıyolarsa yapıyolar işte ama bence iğrenç ortamlar ne anlıyorlarsa
her futbolcu oraya takiliyor reina çok populer bir yer
görmedinmi hiç Milli takim reinada sabahladi diye birsuruu haber çikti yani volkan halen gidiyor reinaya takimla beraber ama Arda gibi yanliz gittigini hiç duymadim gormedim