sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi?
+8 Eslemm
kardelen
doga_001
volkannım
hzlvlkn
volkanimsin
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
nizgirl
12 posters
Yazar Mesaj |:::[[' ßarßie ']]:::| Admin
Mesaj Sayısı : 1010Yaş : 32Nerden : SoKaKlArDaNn..xDMeslek : öqrencii:SHobi : ßoşv€r... :DDKayıt tarihi : 04/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Perş. Ara. 04, 2008 8:28 pm offff arkadaşımm volkolik adlı üyeee kavga mı çıkarmayan çalışıosun bu siteye huzursuzluk yaratmak için mi geldinnnnnnnn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Cuma Ara. 05, 2008 10:05 am bak başakcım sen bana ve herkese istediğini söylüyon volki benim olsun diyon biz bişey demiyoz ama volkiyi seviyorum dediğim anda sen hemen ters bi cevap yazıyon o yüzden ha ben buraya baştada anlattım çok güzel ortam herkes volkanı seviyor ve doğal olarak birbirilerinide o yüzden katıldım öyleyse ben kalayım değilse bana eyvallah demek düşer
|:::[[' ßarßie ']]:::| Admin
Mesaj Sayısı : 1010Yaş : 32Nerden : SoKaKlArDaNn..xDMeslek : öqrencii:SHobi : ßoşv€r... :DDKayıt tarihi : 04/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Cuma Ara. 05, 2008 5:45 pm ben herkesee istediğimi sölemiorum sadece gıcık olduklarımaaaaaa ayrıca sen volkanı seviom demiosunn benim fikirlerimi sölediklerimi tersliosunn karşı çıkıosun şaka olarak kıskançlık krizine giriom dedim girr diosunn yhaa sananeee seni ne ilgilendirirr hem sn desen volkanı seviom yada ona benzer şeyler tmm saygı duyarım tabiki seviceksinn herkes sevioo ama senn benim düşüncelerime olumsuz yada ters cevaplar vererek hem insanı sinirlendiriosun hemde kırıosunnnnn bnm sölemek istediğim buuu ayrıcaa volkii bnm olsun die bişide demedimmm uydurmaaaa
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? C.tesi Ara. 06, 2008 12:18 am tamam bana gıcık olabilirsin ayrıca senin ve burdaki herkesin fikrine saygı duyuyorum hepimiz onu seviyoruz o yüzden burdayız senide terslemedim sen beni tersledin bi kaç defa ama sana kızmıyorum bende şakadan anlıyorum ve şakaya cevap veriyorum şakayla seni kırdıysamda özür dilerim afedersin
Mesaj Sayısı : 1010Yaş : 32Nerden : SoKaKlArDaNn..xDMeslek : öqrencii:SHobi : ßoşv€r... :DDKayıt tarihi : 04/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? C.tesi Ara. 06, 2008 7:58 pm tmm bnde özürr dilerimm eed sana gıcık olduğum zamanlar oluoo ama bazenn ben volkanı seven herkese karşıyım
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Paz Ara. 07, 2008 9:27 am bende ama yapacak bişey yok birbirimize kenetlenmeliyiz volkan bizim sesimizi duyana kadar
Mesaj Sayısı : 1010Yaş : 32Nerden : SoKaKlArDaNn..xDMeslek : öqrencii:SHobi : ßoşv€r... :DDKayıt tarihi : 04/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Paz Ara. 07, 2008 1:19 pm iii öle yaparıs bizdee
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Paz Ara. 07, 2008 2:46 pm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Paz Ara. 07, 2008 3:00 pm güzel yavas yavas yerine oturuyor hersey
Mesaj Sayısı : 1010Yaş : 32Nerden : SoKaKlArDaNn..xDMeslek : öqrencii:SHobi : ßoşv€r... :DDKayıt tarihi : 04/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Paz Ara. 07, 2008 3:06 pm
deli-büşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 235Yaş : 31Nerden : istanbulMeslek : öğrenciHobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha)Kayıt tarihi : 30/12/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Salı Ara. 30, 2008 11:21 pm bence gülme krizine girer. onun haberi yok herkes aşkım filan diyo
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 12:17 pm sanki yalan atıyoruz aşkımız deilmi öle aşkimm volkimm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 2:11 pm salak zeynep dien eso demiş ki: sanki yalan atıyoruz aşkımız deilmi öle aşkimm volkimm Eee Kimin aski ? Esraninnn
Size yenge diyebilirmiyim...
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 2:30 pm evet evet de ya nolucak bende artık seni kayınıma alırım evde kalmazsın
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 2:56 pm kayni nasil kiz yaksiklimi bari ??
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 2:57 pm eed canım kimin kardeşi tabiiki yakışıklı hem o galiba abisi gibi çapkın deil
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:02 pm salak zeynep dien eso demiş ki: eed canım kimin kardeşi tabiiki yakışıklı hem o galiba abisi gibi çapkın deil hee iyi ozaman öyle maneknlere falan bakmasinn
Adi Hakandi galiba
keskem görseydim su hakanii
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:07 pm
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:09 pm ay başak görüp kızarsa siz arkamdan iş çeviriyonuz die çok üzülürüm valla başağada volkinin kuzisi ereni ayarlarız
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:09 pm Eren kim gizz ??
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:10 pm galiba erendi ya volkanın kuzeni aynı zamanda ortağı
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:12 pm salak zeynep dien eso demiş ki: galiba erendi ya volkanın kuzeni aynı zamanda ortağı Hee
ne ortakligiymis bu
basak begenirmi acaba
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965Yaş : 35Nerden : türkiyedenMeslek : .............Hobi : volkanı deli gibi sevememek:((((Kayıt tarihi : 25/11/08 Konu: Geri: sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi? Çarş. Ara. 31, 2008 3:14 pm he canım esmer yakışıklı ama volki kadar uzun boylu deil ya kokoreç zinciri var volkanın şampiyon kokoreç
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591Yaş : 32Nerden : Dünyada biyerdenMeslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galibaHobi : Internet, muzikKayıt tarihi : 24/09/08 sence volkan bu siteyi gordugunde krize girir mi?