Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Çarş. Ara. 31, 2008 12:24 am
Zeynep Sever'e Yakisiyormus...
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Cuma Ocak 09, 2009 11:11 pm
hyrr hiçte diill
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo C.tesi Ocak 10, 2009 2:53 am
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
hyrr hiçte diill
Kiz zaten ben yakisiyor derken ciddi degildim
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo C.tesi Ocak 10, 2009 4:46 pm
heee
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo C.tesi Ocak 10, 2009 4:58 pm
betüllll Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Nerden : bolu Meslek : öğrenci Hobi : volkan demirel resimlerini koleksiyonunu yapmak Kayıt tarihi : 01/02/09
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Paz Şub. 01, 2009 3:53 pm
bencede hiç biriyle yakışmıyor...belki yanlış duymuş olabilirim fakat bir aralar çıkan dedikodularda özlem volkanın tekliflerini reddetmiş ..bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yanlış..
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Salı Şub. 03, 2009 11:05 pm
ulan insan bu kdr adi olmaz beee bu volkan valla inadına yapıoo bizi üzmek için lan şu zmna kdr hangi futbolcu bu kdr magazinsel aşk yaşadı ve aşkını herkese belli etti valla inadına yapıo hayranlarını öldürmek için nankör şeyy bakalım o çingene onu ne zmn kapıya koycakk hayranlarını değerini bilmio volkan sevildiğinin değerini bilmio bakınn emre belözoğlu bile okdr güzel bi sevgilisi varr basına sadece bi kere yakalandılar sonra hemen evlendiler ve evliliklerinin resimleri bile daha tam çıkmadı ama vlknla bu fahişe evlenseee oooooo bombalar patlarr artıkkkk bizde kalpten gebeririz yoksa onların gebercekleri yokk
deli-büşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha) Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Çarş. Şub. 04, 2009 12:56 pm
çok güzel konuştun aynen katılıyorum sana
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Çarş. Şub. 04, 2009 3:59 pm
|:::[[' ßarßie ']]:: demiş ki:
ulan insan bu kdr adi olmaz beee bu volkan valla inadına yapıoo bizi üzmek için lan şu zmna kdr hangi futbolcu bu kdr magazinsel aşk yaşadı ve aşkını herkese belli etti valla inadına yapıo hayranlarını öldürmek için nankör şeyy bakalım o çingene onu ne zmn kapıya koycakk hayranlarını değerini bilmio volkan sevildiğinin değerini bilmio bakınn emre belözoğlu bile okdr güzel bi sevgilisi varr basına sadece bi kere yakalandılar sonra hemen evlendiler ve evliliklerinin resimleri bile daha tam çıkmadı ama vlknla bu fahişe evlenseee oooooo bombalar patlarr artıkkkk bizde kalpten gebeririz yoksa onların gebercekleri yokk
Kizim sen kendini niye üzüyon yaa ikiside bes para etmiyo gözümde ,, Bosveerrr sallaa herkes kendi kulvarinda yurur kendi hayatimiza bakalimm biz onlar gibi edepsizz degiliz ALLaha sukur geçen gun bi video gordum Zeyno hakkinda kizin afedersinizz G*tü tamamen gözükü yanii Kaale alma serefsizleriii
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Paz Şub. 08, 2009 8:12 pm
olsun ama baksana bu üzüntüde diil sinir oluorum bu adilere bu kdr nankör olamaz bi insan yhaa valla arda 1 ,volkan 2 bu ilişkiler konusundaa
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Paz Şub. 08, 2009 9:32 pm
Tabii cnm ardanin eline kimse su dökemez bu konularda Volkan gene ii en azindan edepsiz pozlari falan düsmüo internete
volkannım
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Şub. 09, 2009 7:37 pm
yoq yhaa volkan beyde ardadan altta kalmaz
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Şub. 09, 2009 8:04 pm
Evt dogruuu Erkeklere guven olmazzz
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Şub. 16, 2009 6:32 pm
al birini vur ötekine volkanın böle resimleri yok ama yinede sarmaş dolaşlar baksanızaa yakında onlarında böle resimleri çıkar merak etmeyin
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Şub. 16, 2009 6:56 pm
facebookta ayrildilar diyo biri nekadar dogru bilemem ama en azindan ayrilmamislarsa bile yakinda ayrilirlar bence Kiz Belçikada Volkan burada Allahin askina nasil olacak bu is ? kiz Tryemi gelcek yani evlenecekleri zaman zanetmiorum kendimi belçikali gibi hisediyorum diyen zeynep hanim temeli olarak Trye gelmez Volkanda sirf o salak için gitmezz yani insallahh .. aslinda planlari tam olarak ne onu merak edioom
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Salı Şub. 17, 2009 11:20 am
evet bende duydum ama doğrumu değilmi bilmiyorum millet bas bas bağırıyo inşallah öyledir yha onu yeniden sevebilirim
deli-büşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : sporr,net,müzik,yaramazlık(puhaha) Kayıt tarihi : 30/12/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo C.tesi Şub. 21, 2009 1:28 pm
allahh inşallah doğrudurr ya heycanlandım yine
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo C.tesi Şub. 21, 2009 4:21 pm
ayrılmışlarsa sevindim volkan adına o fahişeden kurtulduu ama ayrılmamışlarsa hala vlkna acıorummmm...
seda_volkan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 28 Nerden : marmaris Meslek : öğrenci Hobi : volkanımm fenerbahçem Kayıt tarihi : 07/12/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Çarş. Mayıs 06, 2009 7:29 pm
bence volkan kendine yetiyoo kimseye yakışmıyoo hele bu kız belçika güzelii zeynepp severse(ASLA)
seda_volkan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 28 Nerden : marmaris Meslek : öğrenci Hobi : volkanımm fenerbahçem Kayıt tarihi : 07/12/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Çarş. Mayıs 06, 2009 7:32 pm
valla barbie müthiş yazmışsınn gerçektenn inadına yapıyoo
ezgi Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 41 Nerden : istanbul Meslek : diş hekimi Hobi : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Haz. 29, 2009 5:51 pm
volkan lütfen ayrıl şu zeynepten ya bbak hiçkimse istemiyo o kızı sen niye istiyonki
ezgi Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 41 Nerden : istanbul Meslek : diş hekimi Hobi : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: volkan en çok kimle yakışıoo Ptsi Haz. 29, 2009 5:53 pm
barbie muhteşem şeyler yazıyon kız eline sağlık valla