Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 8:11 pm
WOLKANkolik_1 demiş ki:
hyrr siyah saçlı yeşil gözlülerden hoşlanıyomuş yeşil gözlü olursa sarışınlarda bu gruba giriooo ama ben kumralımmm
evet bunu biliyorum siyah saçli olanlar zaten esmer gurubuna giriyor bide sen bunu nerden duydun kaynagi neresi bende ayni seyi duyudmda
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 8:27 pm
bi dergide okumuştum bide röportajında vardıı
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 8:37 pm
WOLKANkolik_1 demiş ki:
bi dergide okumuştum bide röportajında vardıı
hmm sagol cnm peki ona nasil bir soru sordularki o bunu dedi .
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 8:42 pm
işte dediler hnagi tip bayanlardan hoşlanırsın o da dedi bütün kadınlar aslında güzeldir ama benim hüşladıklarım siyah saçlı yeşil gözlü uzun boylu bayanlar dedii
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 9:01 pm
[b]sen nerden duydun pekii???
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 9:21 pm
VOLKANkolik_1 [v=b] demiş ki:
[b]sen nerden duydun pekii???
bende bi gazete röportajiydi kesin sende biliyorsundur en iyisi o röportaji bu siteye eklemek haberler bölümüne ben ekliyim
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Eyl. 28, 2008 9:33 pm
tmm cnmm
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Paz Ekim 12, 2008 9:19 pm
Volkanin adida baya kisiyle yazildi acaba gerçekmi bu yazilanlar
Ayça-Seray Sever - Fatos Segmen -Özlem yilmaz - Ceyda Ates ... Daha kimbilir kimler var baya eger dogruysa baya çapkin bizimki
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Ptsi Ekim 13, 2008 7:47 pm
hyrr o ilk yazılanlar doğru diil ama özlme ve ceydadan hiç eminn diilimm...
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Ptsi Ekim 13, 2008 9:12 pm
Volkanin itiraf ettigi bir sevgilisi var , oda es ruhuymus volkanin bidaha öyle birisi karsina çikmazmis öyle demisti bunlardan hi söz etmedi yalanladi ama ....
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: İşte olay yaratan futbolcu aşkları Perş. Ekim 16, 2008 6:34 pm
eed eş ruhunu bulmuş ama kaybetmiş bnde biliom beni görünce eş ruhunu yine bulucak iyişşallahhhh....