Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:26 pm
atla uaçğa belçikaya gidelimm ama lahana mısırdaa oraya gideriss
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:27 pm
tamamda benim pasaport işleri uzun sürer napıcaz o bayramı görmemeli
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:29 pm
iii gitmeyis bizde
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:30 pm
nası olsa kız istanbula gelcek 23 aralıkta ben suikast düzenlerim onaa
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:32 pm
niye 23 aralıkta ne varki bende yardım edecem
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:37 pm
güzellik yarışması var yhaa o yüsdden istanbula gelcekk offf kesin volkanla buluşçaklarrr sarılcaklar birbirlerineeeeeeee offfffffffffff
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:41 pm
bizde haince bi plan yapalım kızı hava alanında kaçıralım sora elaktrik verelim volkiye dokunduğu anda elektrik çarpsın yok ya olmaz volkiye çarpmasın volkanı kaçıralım o zaman kız çarpılsın gerçi volkana bakıpta çarpılmamak ne mümkün
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 07, 2008 6:52 pm
hep konuşuoz bölee sadece senaryolar yazıozz gerçekleşmicek senaryolar...
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz C.tesi Ara. 13, 2008 6:50 pm
»«[[ ...ßa$ak... ]]»«. demiş ki:
güzellik yarışması var yhaa o yüsdden istanbula gelcekk offf kesin volkanla buluşçaklarrr sarılcaklar birbirlerineeeeeeee offfffffffffff
Anaaam 23 Aralikta istanbulami geliokineee , firsat bu firsat aman kaçirma samandiraya falan gidin kapida durun belki Volkani ziyaret etmyee gelir
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz C.tesi Ara. 13, 2008 6:51 pm
Yaziikkk Hasret Bitiooo Volkan Gavusuon Sevgilineeeee Ayy çok Romantiik
volkannım
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz C.tesi Ara. 13, 2008 7:39 pm
cnm benim sen canınnamı susadın böle knuşuyom bıraksın o lahan fettenını fandaki kızlar ne die duro o kız kesin parasu için sevyodur bence gerizekalı lahana
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz C.tesi Ara. 13, 2008 8:08 pm
volkannım demiş ki:
cnm benim sen canınnamı susadın böle knuşuyom bıraksın o lahan fettenını fandaki kızlar ne die duro o kız kesin parasu için sevyodur bence gerizekalı lahana
ya ben onu ciddi anlamda sülemedim zatennn ne kiziooonnn
volkannım
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz C.tesi Ara. 13, 2008 8:10 pm
şaka yaptıkk yaww
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 14, 2008 4:00 pm
Konu: Geri: fenerbahçe videolarımızz Paz Ara. 14, 2008 4:31 pm