bilmiom bndeee kabullenmeye çalışıom iştee unutuom yavaş yavaş unutmaya çalışıomm çok düşündüm çok tartım kafamdaa en iyisi ve en mantıklısı buuu '''UNUTMAK'''
volkannım
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz Salı Ara. 02, 2008 5:33 am
yani hepiniz birbirinizden güselsiniz eminim baçwerin wolkanın siz kendi yaşıtlarınıza bakın bazılarınız bayğı abartıyo yani ama başakcım çolk dğru bi karar almışşın tbrkler en dğru olandı
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz Salı Ara. 02, 2008 9:12 am
eed ölümüne ölümüne ay böle dedim şimdi cinconun marşı aklıma geldi neyse volkan gsye gitmez asla gidemez yani bu profesyoneliğide geçiyor hani profesyonel futbolcuyum hangisi daha ii verirse ordayım değil volkan doğuştan fenerli soradan manken
ben onu fenerde olduğu için değil içimde olduğu için onu beğendiğim için seviyorum ama fenerden gitse çok fene olur
seda_volkan Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 28 Nerden : marmaris Meslek : öğrenci Hobi : volkanımm fenerbahçem Kayıt tarihi : 07/12/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Mart 07, 2009 9:45 pm
ben volkanı fenerde olduğu için değil onu çok beğendiğim için seviyorum ve bence volkan gs ye gitmez.gitsede yanlış olur ama bişe diiyemem
lindaa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 35 Nerden : hatay Meslek : ögrenci Hobi : kitap okumak Kayıt tarihi : 06/12/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Mart 21, 2009 7:42 pm
ben de volkan fenerli oldugu için değil beğendiğim için seviyorum ama cimboma gitse işler değişir her takıma gitsin sorun deil ama cimboöm olmaz
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz Paz Mart 22, 2009 3:17 pm
lindaa demiş ki:
ben de volkan fenerli oldugu için değil beğendiğim için seviyorum ama cimboma gitse işler değişir her takıma gitsin sorun deil ama cimboöm olmaz
aynen katılıyorum
cansu_87 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 37 Nerden : bursa Meslek : üniversite öğrencisi Hobi : spor müzik maliye Kayıt tarihi : 06/06/09
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Haz. 06, 2009 3:29 am
ben yine de severim her zaman severim çünkü ona hayranımm.... ölümüne fenerliyim benimde ondan tek ricam allah korusun bir gün fenerden ayrılırsa,,, galatasaraya transfer olmasın çünkü onu cimbomun kalesinde görmeye tahammül edemem herhalde...düşünmek bile istemiyorum ....
esra öztürk Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 30/06/09
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz Çarş. Tem. 01, 2009 12:15 am
HAYIR NEFRET EDERİM
esra öztürk Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik dinlemek Kayıt tarihi : 30/06/09