Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Tem. 19, 2008 10:45 am
[b]Ben volkanımı hangi takıma gitse seferim.Diyelim bjk ye yada gs ye gitti volkanımı seferim hatta kimsenin inanamayacağı kadar çok severim ama takımını sevmemm
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Tem. 19, 2008 10:48 am
[b]Arkadaşlar şimdi benim söyleyeceğim bu konuyla pek alakalı değil ama volkanı seviyorsanız lütfen okuyun.Eğer volkana ulaşmak istiyorsak yani bunun mutkala çözümleri var ama benim fikrim biraz fazla.Şimdi fbnin resmi sitesi fenerbahce.org oraya hepimiz üye olalım bir anket hazırlayalım ve onu yollayalım mutlaka cevap gelecektir.Benim arkadaşımın abisi gs ye yazmış onlarda cevap yazmışlar.Ya bir düşünsenize volkanla konuşmak ne kadar süper olurdu yaaa valla şuan ağlıyorumm aşkım bitanem:) yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Tem. 19, 2008 11:21 am
merak etme cnm ben volkanla konuştummm ama fena fikirde sayılmazz dimi nizgirll
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
[b]volkanla konuştun demekk hımm ii fikir değilse sen bilirsin ama ben samandıra tesislerine çok yakınım zaten en kısa zamanda gitcem yanına sadece birlik olursak daha kolay olur ve hep birlikte dileğimiz kabul olur gibisinden demiştim ama siz bilirsiniz.Hem bende fb den kaç kişinin msn varr istesem volkanıma ulaşabilirm ama ben onu kolaylıkla değil zorluklarla görmek istiyorum bitanemi:)
kolaylıkla olsa nolcak zorlukla olsa nolcakk sonuçta göremiyosun ya sen ona bak seven insan her şeyi yapar canımm ben herkesten çok sevdiğim için herşeyi yaptım her yolu denedim ve volkanın msn adresini buldum hattta konuştuk bile ona bakılırsa bizim evde volkanın evine yakın çok yakın olmasada yine gidelibilirim acarkentte oturuyoruz bizdeee
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Tem. 26, 2008 11:30 am
[b]demek volkanla konuştun ben istesem volkanla konuşrum sonuçta samandıra tesislerinde antreman yapıyolar istesem görürüm ve bende fbden kaç kişinin msn si var ben volkanı9mı istesem çok kolay görürüm ama ben volkanımı zorluklaarla görmek istiyorum bitanemi:)
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz C.tesi Tem. 26, 2008 11:47 am
[b]Madem volkanla konuştun tamam siz bilirsiniz ben sizin için demiştim ama ben istesem giderim volkanımı görürüm zaten samandıra tesislerinde antreman yapıyolar ama ben zorluklarla volkanımı görmek istiyorum zorlukları aşarak yoksa bende fb den kaç kişin,n msn varrr
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Nerden : siz ilgilendio muu Meslek : sallaaa Hobi : futbol Kayıt tarihi : 24/11/08
Konu: Geri: volkan galatasaraya gıtse onu severmısınızz Salı Kas. 25, 2008 12:05 am
birincisi napıcaz ikincisi nası yapaçaz üçüncüsü nasıl yolııcaz dördüncüsü toplanıp samandıraya gidip görmek daha kolay bi çözüm deil mi beşincisi gs ye giderse öle bişi olcağnı düşünmüyürum giderse bn onun takımından nefret ötesi nefret ederim ama vlkanımı da severimm bu arada şu adama volki tolki deyip durmayınnn