Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Ekim 29, 2008 8:03 pm
doga_001 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 30 Nerden : siz ilgilendio muu Meslek : sallaaa Hobi : futbol Kayıt tarihi : 24/11/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Ptsi Kas. 24, 2008 2:03 am
kardeşi karizmasını abisinden almışsa olabilr hem volkana giden yol kardeşinden geçer
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 12:07 pm
ben hakanı gördüm biraz anımsatıyor ama ipek daha çok benziyor spor magazinde görmüştüm bide birlikte bi düğüne katılmıştılar ama hakan volkanla pek anlaşamıyomuş onun aklı okumakta dış ilişkiler okuyomuş valla hakanın yengesi olmak isterim
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 3:32 pm
spor magazinde evini falanmi verdinler bide nezaman verdiler ?
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 3:58 pm
evet iki defa hemde biri geçen sene biri çoktan
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 4:04 pm
arkadaşlar bu böyle olmaz bu siteyi daha güzel yapalım hiç bişey anlaşılmıyor hem diğer kişilerin fan sitelerine girdiğinizde ne kadar profesyonelce yapmışlar herşeyi hade bizde yapalım
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 5:29 pm
yokk yha biz böle iiiyizz matrak eğlenceli çılgın bazen kavgacı sinirli flnn herşey var bizdeee ve bizim diğer fan sitelerinden farkımız bu zatennnn
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 5:29 pm
ne güselll konuştum amaa beeee hadi alkışşşşşş
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Çarş. Kas. 26, 2008 5:30 pm
okey alkışı hakketin bencede böle güsel
volkannım
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 2:00 am
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 10:33 am
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 4:46 pm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 5:11 pm
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 7:07 pm
aLkışş
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Cuma Kas. 28, 2008 7:09 pm
hayalperest Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 Nerden : Almanya Meslek : Ögrenci Hobi : Futbol, Kitap Okumak, Sarki Söylemek,.. Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 12:35 am
ya »«[[ ...ßa$ak... ]]»« sen Volkan hakkinda ne cok sey biliomussun ya, ben kendimi hic volkanin fani olarak tanimlamiyayim, ozaman sana hakaret etmis olurum yani... Erkek kardesini kiz kardesini isimlerini yaslarini nasil anlastiklarini biliosun helal olsun sana.. Ben bisey bilmiorm ayip ayip bide buraya üye olmusum :S
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 2:23 am
Ya biraz örnek alin kizdan örnek
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 9:43 am
başak neden resmini profilini değiştirdin aşkolsun yyyyaaaaaa hiç güzel olmamış yani güzelde önceki daha güzeldi oooooofffffff
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 6:48 pm
hayalperest'çimm deme ölee yhaa snde volkanı çok seviosundurr boşu boşuna üye olmadın bu siteye hemm baksana çok sevmek yetmioo kız kaptı volkanı götürüoo
yhaa esraa değiştirmek zorundaydım profilimi flnn napiyim artıkk iş işten geçtii ama hala bi umutt var işimdee ne olduğunu bilmediğimi bi umut içimden bi ses o habere inanma ve evlenmicekler dioo ama içimdeki sesi dinlemelimiyim bilmiorumm
hayalperest Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 Nerden : Almanya Meslek : Ögrenci Hobi : Futbol, Kitap Okumak, Sarki Söylemek,.. Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 8:02 pm
Ya birsey dicem bizim Volkan biraz sip sevdi degilmi? yani hep alio güzel kizlari 5-6 ay cikio ondan sonra ayrilio.. Evlenceklerini ben duymadim, ama sanmiorm bu kadar cabuk karar versin Volkan..
Evet canim seviorm ama ben kardesinin oldugunu hic bilmiordum, ben bi annesini bi babasini biliodm oda reklamlar sayesinde o kadar, sen nerden biliosun bu bilgileri?
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 8:09 pm
ohooooo bnn tümm hayat hikayesini biliorum onunn
hayalperest Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz C.tesi Kas. 29, 2008 8:29 pm
belli oluo canim hehe
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Paz Kas. 30, 2008 6:26 pm
bende biliyom kırdığı camları mesla ben balık hafızalıyım dedi bence öyle değil ya maşallah çok akıllı balık olan benum hamsi peyinli
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Paz Kas. 30, 2008 8:19 pm
amannn sen kusurr kall ille bnde biliom onun hayat hikayesini dicenn yaniiiiiiiii
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz Paz Kas. 30, 2008 8:21 pm
ayrıcaa volkan ne camı kırmışşş yhaaa
volkanın erkek kardesı olsaydı ondan gorusmek ıstermıydınızz