aaa bu fotoların hepsi bende var ya mazlum nası konuluyo resim biz koyamıyoruz hiççç
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: Volkan demirel Çarş. Tem. 16, 2008 1:46 am
aferın sana beeeeeeeeeeeee mazlllluuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl koydun yaaa sen bunlarııııı aferın san aallhım su vucudaa bak beee kım ellemek ıstemezzkıı
kimsede olmayan fotolar dediğin hepsi bende varr kesinnn esas bendeki fotoları bi görsenn sen sadece netten bulmuşsun ben sadece netten bulmadımmm merak etme bende çookkkkkkkkkkkkk daha fazlası varrrr
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: Volkan demirel Çarş. Tem. 30, 2008 10:57 am
[b]Korkma canım bende sadece netten bulmadım kendimde gidip çektim ve daha fazlası tamam güzelim
eminim kii öledirrr bana böyle havalı pislikler gibi konuşma nerden senin canın veya güzelin oluyomuşumm aptal mısın nesinnnnn sen bendeki resimleri görsennn kapa olur sanaa bende gidip çektimm cnmmm merak etmeeee bana cam açtığı resimleri bile varrr msndee bişi sanıyon kendini ama hiç bişi diilsinnn hadi sen derslerine bak cnmmm hadiiii güzelimmmm matematiğin kaç seninnn
volkanimsin senle kavga etmek istemiyorumm iyi arkadaş olduğumuzu sanıyodum noluyo yaa yalan mı atıcam ben tabiki var kimsenin görmediği resimlerii nie gösteriyim kiiii
bayanlar sakin olun yha bırakın kız belkı onları ozel hıssettigi ıcın gostermek ıstemıyodur gorsenz ne olcak gormesenız ne olcak gene aynı volkan nasıl olsa bunun ıcın bence kalplerınızı kırmayın bırbırınızın