[b]Lütfen herkez kendi hakkında yorum yapsın madem volkandan daha yakışıklısı gelir o zaman sevme volkanı volkandan başka yakışıklı yoktur sen o gelcek olan yakışıklını bekle canım
nizgirle mi dedin bunuu ya sen kendini ne sanıyosun da böylee herkesin hakkında yorum yapıp kavga çıkarıyosunnn huzurumuzu kaçırmaya mı geldin bu siteye söylicem mazluma en sonunda atıcak seni bu sitedennn mazlum admin dikkatini çekewrimm bnm arkadaşım nizgirle böyle diyemessin buda onnu düşünceesii hem biz aramızda konuşuyoduk nizgirlle bunu herşeyi burnunu sokmaaaaaa
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Çarş. Tem. 30, 2008 10:52 am
[b]Ya bak sırf çok sevdiğim birne söz verdiğim için seninle tartışmaycam (hıhhh tartışsam nolur ki değmezzzzz))
off yaa senin gibi seviyesizlerle uğraşamam kapa çenenide adam gibi siteye yorum yazz kavga çıkarmaya geldiysende defolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
volkannım
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Paz Ekim 05, 2008 9:06 pm
volkanımı kimselere yar etmem valla
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Paz Ekim 12, 2008 3:45 pm
ben hiç etmemmm o benmmm sadeceeeee aşkımı hiç bırakmam bennnn kimseyede vermemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Salı Ekim 28, 2008 4:06 pm
Malesef birgun oda evlenecek istesekte istemesekte , Volkani seviyorsak onun mutlu olmasinida isteriz eger evlense mutlu olursa sahsen ben mutlu olurum
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Salı Ekim 28, 2008 6:21 pm
yhaaa evlenmesinn işteee tabikii onun mutluluğunu isterim nie istemiyim amaa evlenmesinnn kimbilir hangi gerizekalı bi kızla evlencekkkkkkkkkkkkkkkkk
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Salı Ekim 28, 2008 6:23 pm
kimseyle paylaşamam ben onuuu bakalım evleniceği kız benim volkanı sevdiğim kdr sevcek mi yada ona değer verip mutlu edebilicek miii ohhh valla biz burda acı çekip geberelim volkanın evleniceği kız hemen ona sahip olsunnn hiç bi acı çekmedenn olduu beeeeeeee ben buna dayanamammmm işteeee
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Salı Ekim 28, 2008 6:56 pm
VOLKANkolik_1 [v=b] demiş ki:
kimseyle paylaşamam ben onuuu bakalım evleniceği kız benim volkanı sevdiğim kdr sevcek mi yada ona değer verip mutlu edebilicek miii ohhh valla biz burda acı çekip geberelim volkanın evleniceği kız hemen ona sahip olsunnn hiç bi acı çekmedenn olduu beeeeeeee ben buna dayanamammmm işteeee
Kiz hayat bu belki sevdigi kiz sen olursun , en azindan volkani tanidik birini veririz gözümüz arkada kalmaz
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Salı Ekim 28, 2008 7:39 pm
aminnnnnnnnnnnn
volkannım
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Çarş. Ekim 29, 2008 12:08 pm
volkan kendinden en fazla 7 yaş küçüklerle büyüklerle ise hiç kabul etmiyomuş sitesinde eski bi yorumda yazıyo du yani buna göre seray sever ve ayça tekindor haberi tek kelimeyle yalan
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Çarş. Ekim 29, 2008 7:30 pm
nolcak ki tmm büyüklerle kabul etmezz ama küçüklerle eder yeter ki aşk ve ruh uyumu olsunnn belki beni görse kabul ederdiiii
volkannım
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Çarş. Ekim 29, 2008 7:46 pm
valla ben yırtıyom 22 yaşındayım sende yırtıyon sayılır
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn Çarş. Ekim 29, 2008 8:03 pm
(aramızda dimii)
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: volkan evlense ne yapardınnn C.tesi Kas. 08, 2008 11:50 am
volkannım demiş ki:
volkan kendinden en fazla 7 yaş küçüklerle büyüklerle ise hiç kabul etmiyomuş sitesinde eski bi yorumda yazıyo du yani buna göre seray sever ve ayça tekindor haberi tek kelimeyle yalan
Oh my Allah hiç sansim yok Tühh ya neyse ben onu abim gibi seviyorum zaten Buarada volkanin bunu dedigini bilmiyordum ha senden duydum vay be baska neler söyledi bu konu üzerine