Konu: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" C.tesi Tem. 12, 2008 8:38 pm
Fenerbahçe'nin Milli kalecisi Volkan'dan iddialı sözler !.. Volkan, "Bu sezon her kulvarda açık ara önde gideriz, kimse yakalayamaz" derken, Aragones yönetiminde çıktığı ilk idmandaki izlenimlerini ve yaşadığı şaşkınlığı anlattı.
Volkan, Aragones yönetiminde takımın çalışma performansına övgüde bulundu. Milli kaleci, Fenerbahçe'nin internet sitesine yaptığı açıklamada, tatil sonrası çalışmalara katıldığı için çok mutlu olduğunu söylerken, ''Tatilden sonraki ilk gün antrenmanı olarak inanılmaz ağırlıkta bir çalışma yaptık. Su içmek için verilen 30 saniyelik sürede bile hareketli olmamız istendi. Eğer biz yokken takım çalışmalarını böyle sürdürdüyse, bu sezon her kulvarda Fenerbahçe olarak açık ara önde gideriz'' ifadelerini kullandı.
Teknik yönetimin belirlediği antrenman programının tempoyu artıran ve azaltan bir yol izlediğini dile getiren Volkan, şunları söyledi: ''İlk antrenmana çıktığımızda düz koşu yapmaya başlamıştık. Ben açıkçası yapılacak çalışmanın böyle tamamlanacağını zannediyordum. Ardından topla yapılan ve aralara serpiştirilen esneme hareketleri ve minyatür kale maç ile antrenmanın bittiğini zannettim. Daha sonra kısa bir esneme çalışmasıyla tekrar yoğun bir program başladı ve 1 saat 10 dakika süreyle 3 kişi çalıştık. Eğer her antrenmanda böyle çalışırsak gerçekten Fenerbahçe'yi bu sezon kolay kolay kimse yakalayamaz
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Paz Tem. 13, 2008 10:19 pm
iyişallah bitanem iyişallahh
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Salı Tem. 15, 2008 2:04 am
yok yaa gs kazansınnn
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Salı Tem. 15, 2008 12:19 pm
hyrr yaaaa sen gsli misinnn
nizgirl
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Salı Tem. 15, 2008 10:22 pm
evet biz ikimiz gsliyiz
nizgirl
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Salı Tem. 15, 2008 10:23 pm
ama ben yari fenerliyim Sinds ik yasin leuk vind
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Salı Tem. 15, 2008 10:49 pm
siz önceden tanışıyomuydunuz yksa burda mı tanıştınız çünkü hollandaca fln da konuşuosunuzz
nizgirl
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Çarş. Tem. 16, 2008 12:31 am
biz arkadastik volkanimsin bu stiye bana onerdi ondan biliyorum
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz" Çarş. Tem. 16, 2008 1:38 am