Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:27 pm
neyiii
volkannım
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:29 pm
düğünün kapısını
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:30 pm
çelik güvenlik olur beee
volkannım
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:31 pm
sende şakadan anlamıyon yaww
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:31 pm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:33 pm
o an gözümüz öyle bi dönerki çelik melik kapi kalmaz haha
volkannım
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Kas. 22, 2008 9:35 pm
yani inş leyla ablanın yerini aratmam benimde çenem düşük
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Salı Kas. 25, 2008 5:19 pm
inanmıyorum size ya buraya katılmamın sebebi beş yıl oldu hayranıyım sizinde öyle olduğunuzu zannetmiştim beş yıl önceydi bir ocak günü tanıdım ve aşık oldum o gün bu gündür aşığım gecem günüm hepsi o beş defa doğum gününü bile gördüm
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Çarş. Kas. 26, 2008 11:09 am
volkişkomun en sevdiği şarkılar tabiiki ibrahim tatlıses neden,sözüm yok,papucun dama ,mihriban,yedi tepe dar gelir sen gittin gideli,cennet,kendime sarılır donarım,hasret kaldım,tamam aşkım,bir taş attım pencereye,heyecanlı,tatil,mucize,gururum ,yasak aşk,ve daha niceleri
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Çarş. Kas. 26, 2008 3:29 pm
bunlarin hepsini sevdigini biyerde söyledimi ?
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Çarş. Kas. 26, 2008 5:30 pm
yhaa bizde bilios arkadaşım kısacasııı ibrahim tatlısesin bütün şarkıları desene senn
volkannım
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Cuma Kas. 28, 2008 1:59 am
hımm
|:::[[' ßarßie ']]:::|
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Perş. Ara. 04, 2008 8:22 pm
oo seni buralarda görmek ne güsell nerdesin kızım yha ne zmndan berii
(arkadaşlar bi problemden dolayı eski kimliğimde yani adminliğimle bu siteye gidermiorum kısa bi süeliğine bu kimlikle sizlerle olucam sorunu halledince eski kimliğime dönücemm yani bn yine tanıdığınız admin başakkk )
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki C.tesi Ara. 06, 2008 8:55 pm
volkolik demiş ki:
inanmıyorum size ya buraya katılmamın sebebi beş yıl oldu hayranıyım sizinde öyle olduğunuzu zannetmiştim beş yıl önceydi bir ocak günü tanıdım ve aşık oldum o gün bu gündür aşığım gecem günüm hepsi o beş defa doğum gününü bile gördüm
Bu sene Volkan Dogum gununu kutladimi arkadaslariyla ???
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 12:23 pm
yok yani o gün izinliydi ben görmedim ama daha önceleri evinde parti falan veriyordu bu senede belki öyle yapmıştır
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 1:16 pm
eed parti verioyodu yada gece klübüne gidiolardı arkadaşlarıyla bu sene aile arasında kutladı herhaldee banada davetiye gönderdi dee benim bi işim vardı gidemedimmm
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 1:59 pm
hadi ya yeme beni şimdi
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 2:17 pm
tabikii şakaaaa
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 2:55 pm
seni şakacı seni
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 2:57 pm
»«[[ ...ßa$ak... ]]»« demiş ki:
eed parti verioyodu yada gece klübüne gidiolardı arkadaşlarıyla bu sene aile arasında kutladı herhaldee banada davetiye gönderdi dee benim bi işim vardı gidemedimmm
Hee öyle bende diyorum neden Tv çikmadi diye meger senin yanindaymis
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 3:05 pm
görüntülenmek istemioruzz volkan kızıoo
Eslemm Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 3:08 pm
Vay enistemiz oldu ozaman o artik , neyse ya o cadiya gidecegine sana gitsin demi yani en azindan tanidiksin
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 3:23 pm
aminnnnnn
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 4:31 pm
hahahahahahahha
Konu: Geri: voli tolkiini en sevdigi sarki Paz Ara. 07, 2008 4:33 pm