bide vatan gazetesi ile milliyet gazetesi aynı binada yayın yapıyo geçen hafta vatan ünv li sevgilisiyle evleniyo dedi bi hafta içinde bu gün de dört aydır birlikteler diye haber yapılıyo yani yalan belliki volkanda kaale almıyo o yüzden açıklamıyo kızda bişeye benzese neyse ben gidiyomby
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Merhaba Fenerbahçeliler ve Volkancılar =) Sitenize yaklaşık 2 dakika önce üye oldum. Adım Naz 16 yaşındayım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum Hobilerim:Colin Kazım,Volkan Demirel,Fenerbahçe,Müzik. Fobilerim:Dolma çeşitleri Bu sitede iyi zaman geçireceğimi düşündüğüm için üye oldum. İnsanların Türkçe'sine çok dikkat ederim. Nasılda bir ülkeyi ülke yapan diliyse bir insanı insan yapanda konuşması ve yazmasıdır diye düşünüyorum. Sanırım çok konuştum .. Hepinize iyi forumlar =)
kurabiyecanavarı Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 44 Nerden : Türkiye:-) Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: Yeni gelenler burayaa.... Perş. Kas. 27, 2008 1:16 am
Herkese merhaba! Bende yeniyim
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: Yeni gelenler burayaa.... Perş. Kas. 27, 2008 11:04 am
hoş geldiniz ikinizde ama ben çok kötüyüm çünkü volkanın fotoğraflarını gördüm ayyy ölecem ya derdimden allahım o hep mutlu olsun ama en azından şimdilik evlenmesin lütfen yaaa aaaaaaaaahhhhhhaaa ölüyom ya
bırak yhaaa evlensinnnn defolsun gitsinn artık hayatımdaa bni bu kdr üzmeye hakkı yokk o orda sevgilisiylee evlencekk bn burdaa acı çekçemm olduu bee bn enayimiyimm yeter artıkkk umrumda bile dillll
hzlvlkn Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 35 Nerden : antalya Meslek : sporcu Hobi : basketbol ve volkan :p Kayıt tarihi : 19/11/08
Konu: Geri: Yeni gelenler burayaa.... Cuma Kas. 28, 2008 10:56 am
ya saçmalama off bak biz ne dedik seviyoruz mutlu olsun dedik ama evlenmesin dedik şimdi birlik olup onu vazgeçireceğiz hem oda anlayacak okızın evlenilecek kız olmadığını biz ne günler gördük
kardelen Yeni Üye
Konu: Geri: Yeni gelenler burayaa.... Cuma Kas. 28, 2008 10:57 am
valla bu benim en kötü günlerimin iyisi şimdi mesaj yağmuru
ben varım ama şimdi gidecem ha sen volkanın msnesini verirmisin nolur başaka yalvardım o vermedi sen ver
GülsümBJK Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 28 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Hobi : Necati ŞAŞMAZ ile ilgilenmekten,videolarını izlemekten çok hoşlanıyoru çünkü ona aşığım :D Kayıt tarihi : 09/12/08
Merhaba bende yeni üye oldum BJKlıyım umarım dışlamassınız... Necati ŞAŞMAZ hayranıyım Bende bir Volkan Demirel sitesinde adminim... Volkan Demirel'i birazcık sevdiğim içn buraya üye oldum
Dilruba Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 29 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik Kayıt tarihi : 20/10/08