oooo unuttunuz beni bakıormm walla muhabette bayağı koyuymuşş yhaa aydın bize volkanla ilgili konular sölesene biliosan tabiii ve hakan yakışıklıı mııı yada ipek güzel miii yada volkanın gerçekten sevgilisi var mııı çok olduu amaa
esmeryakisikli Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 36 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik bilgisayar Kayıt tarihi : 13/11/08
hakana sorcam gormuyorum ipek guzel de hakanı bılmıyorum ole anlı sanlı bı yakısıklılıgı yok ama guzellık gorecelı kavram bısı dıyemem kımı begebır kımı begenmez yanı
esmeryakisikli Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 36 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : müzik bilgisayar Kayıt tarihi : 13/11/08
kızlar eve gelmıyokı unv okudugu ıcın arkadaslarında kalıyo telı de kapalı ipekı gorsem onada sorarım ama bılceklerını sanmıyhorum cunku abılerıyle anca telde gorusuyolar herzaman gelmıyo volkan dort tane evı var ıstanbulda kendıne aıt aılesıyle vede dragosta tek yasadıgı vılla var ıkısını kullanıyo gelır yarın hafta sonu hakan gelır buyuk ıhtımalle
esmeryakisikli Yeni Üye
de sunuda sıze solımde volkan evlense napcaksınız evlenmese napcaksınız kızmayında bana hayranlıgı abartmayın derım ben sıze sevmek hayranlık begenme olabılır ama bole abartılacak derecede olması bence guzel bır sey degıl kızmayında bana sadece dusuncelerımı soluyorum yanı sıze bısı kazandırmıyo onun evleip evlenmemesı kızmayın hı bana bu arada dusuncelerımı sluyorum
tmm aydın söle düşüncelerini ama ona karşı olan aşkım ne parası ne kariyeri ben sadec ona aşığım ona olan duygularımı anlatamaki çok değişik davalardayken bile o aklımda
esmeryakisikli Yeni Üye
arkdaslarım benım ıse bu benım dedıgım saplantı olmus sen unv okumus meslekı elınde oolan bı kardesımsın sence bu durum sacma degılmı sen volkan dıe delırrıken volkan neler yapıyo yanı senımı dusuncek sadece volkan degıl bu konumdakı herkes bole volkanla bısımı olacak aranız da yooo e o halde sev ama bence bu baglantıya bu noktaya getırmenız cok yanlıs canlarım