samandra tesislerinin cevresinde dolasayim ve istinye parkina gideyim. öylemii?
niye almiyorlarki?? ya belki ben almanyadan geliorm dersem aglar szlarsam alirlar
ya kizlar ben kendimi volkan kolik saniomudum siz bendende fenasiniz, rüyamda falan görüyorum msela o gün süpr mutlu gecio ama hic vlkanin yeni sevgilisi oldu diye aglamadim. hem aglasam ne olcak? volkan sanki görcekmi, yada kizdan ayrilcakmi? yapmayin kizlar ya caniniza yazik...
Evet onu seviorm ama bu bir bakima ona hayranlik bir bakimada onun dis görünüsünü sevmek, yani gercek ask gercek sevgi degilki bu... Volkani tanisaydik onun karakterini bilseydik, kisiligini bilseydik durum farkli olurdu... simdi evlenio diye (gerci emin degilim evlenecegine, haberi saglam bir yerden duymam lazim önce) onu sevmekten vazmi gecicem? Hayir.. Onun Fan'i olmaktanmi vaz gecicem? Oda Hayir..
Volkan bizi bilmeden, görmeden biz onu sevebiliriz ama herseyin bir sniri var abartmadan onun icin ayilip bayilmadan ölmeden. Gercek hayat bu degil, bu sadece bir hayal... Eminim hepimiz ayni düsün pesindeyiz: 1. Onu görebilmek, onu öpüp sarmak 2. Onunla evlenmek
Platonik aski yasamaya devam diyorsan, varim ama siniri asmadan
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
hayalperst iyi hoş diyosun ama bizimkinin adı yok işte evet seven sevdiğini yanında ister kim olursa olsun hep ona baksın ister başkasına baktığında benim gözüm çıkıyo bende başkasına bakamıyorum sanki ihanet ediyorum sonra kabusum oluyor
hayalperest Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 33 Nerden : Almanya Meslek : Ögrenci Hobi : Futbol, Kitap Okumak, Sarki Söylemek,.. Kayıt tarihi : 27/11/08
volkolikcim bak isi gercekten abartiosun, ya volkanin haberi varmi sanki bizim dünyada oldugumuzdan.. Gercekt hyat volkandan ibaret degil. Lütfen kendine gel.. Onu Kalbinle seviosun belki ama bu ona duydugun hayranlik yani dis görünüsüne duydugun bir hayranlik.. Bende seviorum Volkani hemde cok seviorm ama sadece onun mesela mimiklerini seviorum, topa vururken yanaklarini sisirmesini seviorm, yada sinirlenince bagirmasini seviorm, yada gülmesini seviorm, rahat halini seviorm, ama bunlar hep dis hali.. icini bilsek durum ayni senin dedigin gibi olur ama bilmedigimiz icin sadece distan sevioruz.. O bunun farkinda oldugunu sanmiorm, bizim varligimizdan haberdar bile degildir belkide...
PlaToniK LoVe - 4 eVeR DiosaN dedim ya VARIM ama siniri asmadan
bende her halini seviyorum onu yıllardır tanıyorum iyi kötü içinide biliyorum ve ben onu niçin sevdin diye kendime sorunca cevabım bilmiyorum oluyor yani neden niçin bilmiyorum vazgeçmek hiçte kolay değilmiş deniyorum olmuyor onsuz nefes alamıyorum az önce izlemeyeceğim dedim olmadı yapamadım bağımlı olmuşum alkolik gibi vazgeçemiyorum:(
yıldız Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : istanbul Meslek : öğrenci Hobi : kitap okumak Kayıt tarihi : 29/11/08
Yok canim böyle olmaz, bak ben sana terapi vereyim istersen? Piskoloji okuorm ben, gerci kendime pek faydam yok hehe ama terzi kendi söküynü dikemezmis o hesab yani
Bende sordum kendime neden Volkani seviorm baska birini degil okadar yakisikli futbolcu var yani, ama iste onun böyle abayri bir karizmasi var bir yakisikliligi var...
Almanyada özellikle yasadigim sehirde herkes benim Volkana olan sevdami biliolar yani türkü almani hepsi bilio seviorm ama ona canimi verecek kadar degil.. Bende basta senin gibi diodum ölürüm falan diye ama oturup düsündüm ve ona olan sevgim bir hayranliktan ibaret, bu sendede bendede hepimizde öyle
yhaaa işteee çok farklı şeylerr bunlarr biz volkanıı sadecee dış görüşününden sevmioruzz mesela bn biliorum volkanın biras şımarık havalı sadece güzelliğe önem veren biras agresif ve soğukkanlı olduğunuu işte bndee onun tüm bu özellikleriyle seviomm dış görüşünü çok ayrı bişii ztn dış görünüşü beni bndn alıoo çok farklıı bi kara sevda bu yada imkansız aşkk
Ya, ok senin durumun farkli, sen zaten 7 sülalesini biliosundur Volkan seni bilio dimi? Biliosa nasilda kalkiodur k*ci havaya hehe... Isi biraz girgira almaya calis.. Erkek arkadasin olmadimi senin hic?
Kardelencim, kendine cok eziyet ediorsn, cok gereksiz.. Sonucta bu platonik bi ask... aslinda ask bile denilemez buna... huyunu suyunu bilmediin birine asik olamazsin... dogru diilmi? sonuc olarak.. isi girgira alacaksin daha öncede dediim gibi.. bende seviorm ama senin veya sizin gibi olmadim hic olurda birgün volkani görürsen zaten icinde hic birsey kalmicak ona karsi.. etrafindaki erkeklere bak, onlara yazik etme sakin volkana benzemiolar diye öpüldün darliing