Bir dönem adı Volkan Demirel ile anılan güzel oyuncu Özlem Yılmaz o zamanki ilişkisinin Volkan haberlerinden dolayı bttiğini söyledi.'
Bir dönem adı Volkan Demirel ile anılan güzel oyuncu Özlem Yılmaz o zamanki ilişkisinin Volkan haberlerinden dolayı bttiğini söyledi. Öte yandan Genç oyuncu Özlem Yılmaz iyi veya kötü olacak her şeyi önceden hissettiğini ve bunu rüyasında gördüğünü söyledi.
Yılmaz, "Bende medyumluk var. Deprem olacak dedim ve oldu" dedi.
Yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmuyor. Söyler misiniz, sizin en matrak yönünüz nedir?
Hakkımda çıkan bütün haberleri saklıyorum, komik değil mi? İleride çocuklarıma göstereceğim çünkü. Ben yazışmaları çok severim. 10 sene önce vasiyetimi yazdım mesela, “Bakırköy'de doğdum beni yine Bakırköy'e gömün. Sevdiğim çocuğun yanına" diye...
Fanatik hayranlarınız var mı? Olmaz mı?
Bir keresinde İsviçre'de yaşayan birinden bin bir tane gül aldım. Hiç çıkmadı ortaya. Yapım şirketini arayanlar çok oldu. Bir tanesinden özellikle çok çektim.
Gördüğüm en ilginç şöhretlerden birisiniz. İçinizden geçeni söylüyorsunuz, şaşırtıcı!
Ha ha... Budalayım ama şöhret budalası değilim. Ben zaten şımarıktım. Evin en küçüğüyüm. Babam ve annem 8 yıl kız çocuğuna büyük özlem çekmişler o yüzden adımı Özlem koymuşlar. Ne kadar hiperaktifim baksanıza.
RUHUM FİNK ATIYORDU!
Futbolcu Volkan'la aşk yaşadığınız hatta aynı eve taşındığınız iddiaları ortaya atıldı. Karadenizli bir ailenin kızısınız. Bu haberler nereden çıkıyor?
Ailem beni vururdu be. Ailem herkese 'yok öyle şeyler' demeden yoruldu. Böyle bir şey mümkün mü? Ben dizide çalışırken diğer ruhum caddelerde fink atıyordu herhalde.
Volkan'la tanışıyor musunuz?
Hayır. Tanışmıyorum bile. Hatta Volkan'la adımın yazıldığı dönemde hayatımda başka biri vardı. O da bitti.
Bu sebeple mi ayrıldınız?
Sırf bu sebepten değil ama tam birbirimize güvendiğimiz sırada o bile “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" dedi bana.
Hisleriniz kuvvetli mi? Rüyalarınız çıkar mı?
Kahve falı çok bakıyordum. En son bir arkadaşımın annesine baktım. “Biri kendisini asarak öldürecek" dedim. Ertesi gün sabah 10'da arkadaşım ağlayarak bana telefon açtı. Kuzeni kendini asmış. Bir daha tövbe dedim. 2004’te mezun oldum. Tutturdum okulun müdürünü göreceğim diye. Annem, “Bırak şimdi müdürü"
DiZi PROJESi iPTAL EDiLDi
“Zoraki Koca" bittikten sonra bir boşluk içine girdiniz mi?
Dizimiz bittiğinden beri hiçbir şey yapmıyorum. Kitap okuyorum. Bir ara filmlere sarmıştım. Proje bittikten sonra final yemeği, imza günü anlayamadım. Bitmemiş gibi geldi. Sonra hakikaten dizi için “Bitmiş" dedim.
Yeni teklifler alıyor musunuz?
Sinema teklifi gelmedi, dizi teklifleri geldi. Dizim biter bitmez söz verdiğim bir yer vardı. Ancak proje maalesef iptal edildi. Yaz sezonu için yeni dizi teklifleri geldi şimdi onları değerlendiriyorum.
vayyy özlem hanıma bakkkk bağdat caddesinde volkanla el ele alışveriş yapan benmiydimm şimdide yalanlıyoo bırak volkanım sen onlarııı yaaa kim bilir nası üzmüşlerdir seni değerini kimse benim kadar bilemezz
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: "İlişkim Volkan yüzünden bitti" C.tesi Tem. 19, 2008 10:50 am
[b]Evet volkanımm bitanem senin değerini benim kadar kimse bilemezzz bitanem seni çoook seviyorum
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: "İlişkim Volkan yüzünden bitti" C.tesi Tem. 19, 2008 11:26 am
ya kızım niye kıyaslıyosun ki benim kdr diyemez diee hey allahım yaaaa sen benim volkanı ne kdr çok sevdiğimi daha bilmiosun istersen bunu ''nizgirl ve volkanimsin'' a sorabilirsinnn ama kıyaslama yapma sinirleniyorum bakkkk
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: "İlişkim Volkan yüzünden bitti" C.tesi Tem. 19, 2008 11:27 am
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08