[b]Ya arkadaşlar msn adresimi eklesenize konuşuruz volkan hakkında bilgi almak ve vermek istiom bende kimsede olmayanlar varr:D:)(bilmislik olmasın yanlıs anlamayın)
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
saçmalamaa yaa siz bilmiyosunuz diee bnm bilgilerimimi paylaşıcaksınız hey allahımmm yaaaa asla böle bişi yapmam sadece ben biliyorum siz bilmiceksinizzzzz
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
saçmalamaa yaa siz bilmiyosunuz diee bnm bilgilerimimi paylaşıcaksınız hey allahımmm yaaaa asla böle bişi yapmam sadece ben biliyorum siz bilmiceksinizzzzz
Canim biraz sakin ol sadece fikrimi söyledim uyulanmak zorunda degil . üstelik burasi Volkanin Fan sitesi burada onun hakkinda bilgiler haberler resimler paylasilir Yani sen suan bencilik yapiyorsun nedemek siz bilmiyeceksiniz sen zaten bilgi vermek zorunda degilsin senin bilgilerin sende kalsin . Neyse cnm kusura bakma bi an sen öyle söyleyince suçlu durumuna düsmüs gibi oldu umarim yanlis anlasilmamisimdir
yha hyr öle demek istemedim ama onun hakkında zar zor bulduğum emek vererek bulduğum bilgileri nie herkesle paylaşayım ki olabilir burası volkanın fan sitesi olabilir ama ben ztn onun hakkında çokkkkkk şey biliyorum o bilgiler buraya sığmaz kii ayrıca hiçte bencillik diil bu paylaşmak zorundada diilimmm
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
yha hyr öle demek istemedim ama onun hakkında zar zor bulduğum emek vererek bulduğum bilgileri nie herkesle paylaşayım ki olabilir burası volkanın fan sitesi olabilir ama ben ztn onun hakkında çokkkkkk şey biliyorum o bilgiler buraya sığmaz kii ayrıca hiçte bencillik diil bu paylaşmak zorundada diilimmm
Tamam sende haklisin bilgi vermemekte ama resim isteriz bak senden