Volkan Demirel özel hayatına dair önemli açıklamalar yaptı. Volkan ne zaman evlenecek? Saçlarını neden kestirdi? Volkan Demirel özel hayatına dair önemli açıklamalar yaptı. Yaşının ilerlemesinden dolayı jöleyi bıraktığını söyleyen Volkan kendisine gelen tepkiler yüzünden bu kararı almadığını söyledi. Farklılık olsun diye yeni bir imaj tecih ettiğini söyleyen milli kaleci saçlarında bir dönem iki çizik olduğunu bunlardan bir sebepten dolayı vazgeçtiğini söyledi. O çiziklerin bir anlamı olduğunu da sözlerine ekleyen Volkan "O çiziklerin bir anlamı vardı. Bunu bilen biliyor ama ben açıklamak istemiyorum. Ama daha sonra geçti ve ben de çizikleri yok ettirdim" dedi.
Maçlarda boğazlı bir kazak giymesini beni havaya sokuyor ve bana yakışır diyerek açıklayan Volkan evlilik hakkında ise şu açıklamaları yaptı: "Antalya kampında bekarlar olarak yalnız takılıyoruz. Benim daha yaşım ufak. Ciddi bir ilişkim yok. Aradığım insanı bulunca evlenirim. Çocuk sevgim de var. Hepsıni çok seviyorum. Kız kardeşim de var. Evlenmeyi de çocuğum olsun diye istiyorum. Yaşım büyümeden baba olmak istiyorum"
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: "SAÇLARIMDAKİ ÇİZİKLERİN BİR ANLAMI VAR" Ptsi Tem. 07, 2008 9:54 am