hadi yaa volkan hayranlarını bekliyoruzz en başta ben olmak üzere tabiii şaka şakaaa ee kimse yok ama bu sitede 3 5 kişiyle olmaz amaa koskoca volkan demirelin formuu burasıı
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
siz kimm yhaaa biz burda üçümüzüs sen sonradan geldin canımm hatırlatırlarsan ben burda modumm demekki senden çokk çokkk fazla giriyorum burayaaaa o yüsdenn polemik yaratma ve huzurumuzu kaçırmaaa
bide bendenn çok çok fazla seviyomuş gibi konuşuyosun gıcık oluyorum benim onu ne kdr çok sevdiğimi sen daha bilmiyosun ama öğretirim yakında merak etmeee volkanimsin ve nizgirl e sor istiyosan onuuuuuu ölümne sevdiğmiii ve onun için nelerrr nelerrr yaptığımııııı
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
[b]Demek benden çok seviyosun canım sen benim msn ekle sana bişe gödteriyim =gizem_volkan_fb_@hotmail.com ekle bu msn tamam cicim hiç güleceğm yoktu benden çok seviyomuş ekle canım eklemessen artık korktuğunu anlıcam canım
senin gibi aptallarla uğraşıcak boş vaktim yok bnm canımm kimin çok sevdiği belli ben bu siteye bütün gün giriyorum veee görüyosann gözlerin kör diilse mod.um canımm kendini bişi zannetme senden korkan senin gibi olsun beeee daha 17 yaşında ablalık taslıyooo seni havanı söndürmesini bilirim ben canımm merak etmeeee kimin çok sevdiği belli iki resmini görmüşsündür hemen aşık oldum diosunnn ben onu kalpten seviyorum be kalptennn senin gibi diillim bennn daha fazla uzatma yoksa çok kötü kavga çıkıcakkk çıkarsadaa senin için çok kötü olurrrrr bunu kafana sokkkk huzurumuzu kaçıramaya mı geldin sen yaaa ne hakla kavga çıkarıyosunnn ne sanıyosun kendiniiiiiiiiii
piss cahillll bişi bildğinn yokkk ne kdr mesaj yazarsan yaz hepsini silicem boşun ayazıyosun yaniiii cahilin önde gidenii ya senin evlenme yaşın 20 miii aptalll şeyyy çok merak lısın galiba evlenmeyeee git koca ara kendineee senin gbiiii....... bol bol var sokkata merak etmeee
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
slm arkadaslar ben ilk bu siteye geldim nizgirlden once ben vardim yani ilki bendim isterseniz sorun ama ben hala moderator olamadim en azda 40 konum var.......
offffffffff yha sitede kimse yok ardanın sitesinde 664 kişi var ya volkannımın neyi eksik kimse yok yada sitenin adını öğrenemiyorlar uffffffffffffffff