yhaa öff be ne yalan atıon şimdii sitesine mesaj çekçenn o 1numara adlı üye tel. var mı snde deyince hemen var dionn hemm bidee çantada dememişti lambada titreyen alev üşüyor demiştiii çok dikkat ettim o sölerkennn çokk tatlıydı yhaaa bebemmmmmmmmmmm (yada başkasının bebeğii )
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
yhaa öff be ne yalan atıon şimdii sitesine mesaj çekçenn o 1numara adlı üye tel. var mı snde deyince hemen var dionn hemm bidee çantada dememişti lambada titreyen alev üşüyor demiştiii çok dikkat ettim o sölerkennn çokk tatlıydı yhaaa bebemmmmmmmmmmm (yada başkasının bebeğii )
Evet yahh çanta biraz garip kaçtii
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
oooooooofffffff çok zorsun ya ozaman öyle demişti ne bileyim her söylediğinden bir mana çıkartsaydım benne isimler duydum derya ,deniz,mehtap ya öyle ağzından mihriban şarkısını söylerken sonra sevgilim yok demişti
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
[quote="volkolik"]oooooooofffffff çok zorsun ya ozaman öyle demişti ne bileyim her söylediğinden bir mana çıkartsaydım benne isimler duydum derya ,deniz,mehtap ya öyle ağzından mihriban şarkısını söylerken sonra sevgilim yok demişti[/quote Tmm sakin ol sadece sordum özür
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08