Ceyda Ateş Yakalandı Eklenme: 2008-04-15 10:02:51 :: 411 kez okundu. Ceyda Ateş Yakalandı
Adı kısa süre öncesine kadar Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ile anılan Ateş, önceki gün ise Servet Aksoy ile görüntülendi. Beraber Beyoğlu'ndaki bir meyhaneye giden ikili, önceleri çok rahattı. Ateş, masaların üzerinde dans ediyordu. Ancak basın mensuplarını fark edince, ikilinin keyfi bir anda kaçtı.
ceyda yla birlikte değillerdi özlemlede valla ama sevgililer gününde ay o iğrenç gün neyse sevgilim var ama normal bi insan benim ünlülerle işim yok siz yazdıkça ben yalanlayacağım ama istediğiniz kadar yazın artık uğraşmıyorum zaten gazete okumuyorum televizyondanda sadece film izliyorum demişti of ulen ooooffffffff
sevgililer gununde FBtvde özel bir program varmiydi arkadaslar böyle futbolcular falan çunku ben hatirlior gibiyim böyle fenerbahçeli futbolcular falan vardi Volkanda vardi hatta o aralar sevgilisi vardi galiba ama yanlismi hatirliyorum bilmiyrm yanliyorda olabilirim
o eski o çok güzeldi yüksek kramponlara katılmıştı hatta çantada titreyen alev üşüyor demişti nassıl gülmüştüm ama geçen sevgililer gününde uçakta kız arkadaşımın sevgililer günü kutlu olsun dedi nasıl ağlamıştım amcamın ayağına basmıştım heyecandan yarın ayrıntılarıyla anlatırım ok
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
o eski o çok güzeldi yüksek kramponlara katılmıştı hatta çantada titreyen alev üşüyor demişti nassıl gülmüştüm ama geçen sevgililer gününde uçakta kız arkadaşımın sevgililer günü kutlu olsun dedi nasıl ağlamıştım amcamın ayağına basmıştım heyecandan yarın ayrıntılarıyla anlatırım ok
tmm kiz beklioruz
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08