offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn
4 posters
Yazar
Konu: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Paz Tem. 06, 2008 8:57 pm
Kaleci Volkan'ın frikik yasağı Yazı Boyutu : 8 Punto 10 Punto 12 Punto 14 Punto
‘Zoraki Koca’ dizisinin güzel yıldızı Özlem Yılmaz’dan ayrılan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in son gözdesi yine bir oyuncu oldu.
Ekranda görüp beğendiği oyuncu Ceyda Ateş’e gönlünü kaptıran Volkan, genç oyuncuyla tanışmak için her yolu denedi.
Sonunda Çılgın Dersane Kamp’ta filmindeki rol arkadaşı Paşhan Yılmazel’in aşk mesajlarına kayıtsız kalan Ceyda Ateş’in gönlünü fethetmeyi başardı.
Ünlü kalecinin sürekli olarak kampta olması nedeniyle bir araya gelemeyen ikili, şimdilik MSN’den hasret gideriyor.
SAKIN AÇIK GİYME
Kampta olmasına rağmen Ateş’i takip etmeyi başaran Volkan’ın, sevgilisine dekolte yasağı getirdiği de konuşuluyor. Genç oyuncu ise Fenerbahçe’li Demirel’in kamptan dönmesini bekliyor.
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Paz Tem. 06, 2008 8:58 pm
nefret ediyorum bu kızdan nefretttttt çok aptal bişii ne biçim açık sahneleri varr volkanla yakışmıolar bileeee ama çoktan ayrıldılarrr:)
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Ptsi Tem. 07, 2008 9:59 am
vaay dekolte yasagi.............
volkanimsin Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 37 Nerden : senden Meslek : manken Hobi : volkan Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Ptsi Tem. 07, 2008 10:00 am
keske onu banada bi dese...
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Cuma Tem. 11, 2008 5:33 pm
[b]Volkanım bırak onların hepsi sımarıkkk
W0LKaN.ıM Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 34 Nerden : W0LKaN.ım dan Meslek : öğrenci Hobi : W0LKaN-W0LKaN-W0LKaN Kayıt tarihi : 08/07/08
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Cuma Tem. 11, 2008 5:33 pm
[b]ben kimsey vermem Volkan'ımıııı bitanem:)
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Paz Tem. 13, 2008 9:02 pm
hiç kimse onu benden alamazzz o aptal sarışına mı kaldı bitaneciğimmm
volkanimsin Yeni Üye
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Salı Tem. 15, 2008 1:57 am
yok yaa o benımdııı
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Salı Tem. 15, 2008 12:25 pm
hyrr neden seninmişşşş hiç bi konuda kavga etmem ama volkan konusunda bi kavga ederim ki kimse susturamaz o yüsdenn benim fln die kıyaslama yapmayalımmm
nizgirl
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Salı Tem. 15, 2008 10:10 pm
abartmayilim
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Çarş. Tem. 16, 2008 3:56 pm
evt abarttım ama doğru söylüomm
nizgirl
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Çarş. Tem. 16, 2008 10:50 pm
hahahahhaha
. »«[[ ...ßa$ak... ]]»«
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Perş. Tem. 17, 2008 12:06 am
evt ama herkesle kavga ederim ben onun için tüm dünyayı karşıma alırımmm...
nizgirl
Konu: Geri: offf volkan yaa sen benimsinnn bu salak ceydaya mı kaldınn Perş. Tem. 17, 2008 11:30 pm